sinan reisi de çagıralım gerçi o şimdi sinir küpüdür. Ona dokunmayalım :rolleyes:
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
kızma dayım
bu akşam trabzon çayı.. :rofl:
Gelin içek buyrun.. -
TS 1 - GS 0 ilk yarı sonucu.
-
ts-gs maçı hakkında tahminim ilk yarı %60 ts %40 gs gol atacak ilk yarı berabere bitmez gibi.
-
-
çok güzel görüntüler gördüm bügün lapa lapa demek bence az kalır. Koca koca desek iyidir
orman yolu trafik yüzünden duramadım. Fakat kameraya yansıyan sadece o kadar. -
tv ilk kez havalarinsesi.com
Az önce başlayan lapa lapa kar yer başıbüyük ormanı.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
istanbulun yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yagıyor.
-
An itibarı ile istanbulda kar başladı. Yüksek kesimlerde video birazdan. Yayınlıyorum
-
Kartal avrupayı fehtetmeye devam ediyor.
yunanları ve diger gavur takımları tahrik edici mesaj :rofl: :lol:
-
3 golü spiker içimdeki hissi yansıttı resmen.
-
Beşiktaş 3-1 önde ;;;)
4-1 :rofl:
-
UYARI ; Yarın iç anadolunun geneli kar yağışlı gececek.Yağışlar pazar günene kadar ara ara devam edecek.
Güzel bir kar keyfi olacak.izlemesi hoş. -
gfs gece güncellemesi 162 h ile halen soguklar devam etmekte özelikle ordu samsun giresun trabzon kısımları
-
Kırım üstünden devam eden soguk ve yagışlı sistem karadenizin yüksek kesimleri ( fındıkçılar buna üzülecek ) mart sonuna kadar devam edecek.
Zira don olayları vs olma durumunda çok sıkınıtlı günler yaşanabilir.