Abi izmire yağcekmi :D  :fırla:
izmir de yogun tipi bekliyoruz cumadan sonra cumartesi pazar tatil pazartesi devam eder tipi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi izmire yağcekmi :D  :fırla:
izmir de yogun tipi bekliyoruz cumadan sonra cumartesi pazar tatil pazartesi devam eder tipi.
an itibarı ile karadenizin yüksek kesimleri yogun kar yağışlı... :minigun:
Son durumlar ;
Mart kapıdan baktıracak :thumbup: modeller göre 17 mart cuma günü soguk hava bizleri bekliyor. Montları dolaptan çıkarın
malesef kırgın çicek izliyoz :kahretsin: hanım kaptı kumandayı
Maçlar ile heyecan dorukta bakalım. Beşiktaş avrupa defterine devam edecek mi? kim şampiyon olacak tüm soruların cevabı burada olacak
Eder ve edecek ALLAHIN izni ile bizlerin duası ile edecek.
ligin ortası da kızışmalı takım puanları aynı gibi 7 sıradan 11 sıraya kadar gerileme şansı da var 11den 7 ye yükselme şansı da var. Bu yüzden lig yavaştan kızışmaya başladı. Gs -fb derbisinde gercek heycan başlıyor.

Gaziantep - adanaspor - rizespor küme düşmeye oynuyorlar bunların 4 ila 8 puan üstünde olan takımlar tehdit içindeler son haftlara ilerlerken bu takımlar şampiyonluk ve 1 2 3 lük yarışına devam eden takımları etkilyecekler mutlaka.
Bu tehdit osmanlıspora kadar devam ediyor. Her an her sonuç çıkabilir.
Beşiktaşın antalya ve gençlerbirligi maçından sonra önemli 5 maçı var bu 5 maçtan 10 puan alsa yine yeterli olacaktır.
Ayrıca başakşehirin bu 3 maç tan kayıp almadan devam etmesi durumunda 4 maç başaksehir ilr besiktaş karşı karşıya gelecek.
Ligi 2 takımını etkilyecek bu zorlu maraton puan kaybı yaşayan 2 takımdan birini etkiliyecek.
Önemli : başakşehirn beşiktaşla oyancagı maçtan önce gs ile daha sonrada trabzon kayseri antalya genclerbirligi gibi takımlarlada ciddi 5 maçı var.
Lig fikstürü olarak beşiktaş daha şanşlı
Abiler bana inanın haftaya beşiktaş antalyaya yine puan kaybedecek benle idaa girin isterseniz liğ yeni başlıyor.
hasan bilmiyorum benim kadar futbolu takip ediyormusun. Etmiyor musun? Fakat şöyle bir durum var futbol tarzı tersligi antalya takımının futbolu beşiktaşın futboluna ters yani bi kayseri bir rizespor gibi yatık oynamıyor. Açık alan savunması yapıyor. Buda beşiktaşın oyunu için avataj saglıyor.kapanan takıma beşiktaş çok zar zor gol atabiliyor bu dogru fakat açık futbolda hiç affetmezler.
Sonuç olarak puan kaybı yaşayacağını zannetmiyorum.
@FOREVERSYSTEM @whisper @Mkaymaz21 @CaN HeYeCaN bu saydığım arkadaşlar Fenerbahçeli @Sinan Reiz @JR NEYMAR bu arkadaşlarda Galatarasaylı ben ve @Snow Day arkadaşta beşiktaşlı.
Şimdi burda yeri geliyor fener maçında yeri geliyor gs maçında skor ve oyuna göre yorum yapıyorum. Yada yapıyoruz herkes bu olayların karşılıklı yapıldığını bilir. Bugün bjk ile ilgili konuşursunuz yarın fener öbur gün gs diye gider.
şuana kadar yapılan konuşma ve yorumlarda tahrik edici bir olay olmadı. Eger yinede bu gibi konuşmalar sizin zorunuza gidiyorsa söyleyin bizde ona göre şaka yaparak takılalım. Burası futbol konusu yeri geldi şaka yapcaz takılcaz tebrik etcez. Haklıyı haksızı eleştircez.
Ama tahrik etmden tahrik edici kelime cümle kurmadan. Bir cümlenin arasına yada sonuna tahrik eden kelime koyarsanız olmaz direk o mesaj silinir. Herkesin bilgisi olsun.
iyi akşamlar.
Saldır Şampiyon.....
bu şekilde giderse ne ardalar çıkar nede ahmetler mehmetler.
ben maçı izledim gollerin geliş dakikası aynı dün maç gibi oldu ilk çeyrek te 2 gol oldu. Fakat gençler 2 yi atsaydı dün ki gibu durum olmazdı ama erken gelen golle gs nin direnci arttı.her maçta oldugu gibi 1-0 2-1 sonuçlar tehlike arz eden skorlar. Aynen de öyle oluyordu ki son şansı güzel degerlendirdi galatarasaray.
Fakat şunu bilmek gerek eski galatasaray eski fenerbahçe mumla aranıyor. Bitik futbol. Hani derseniz şu adam gircek oyunu değişecek yok alt yapı 0 tüm takımlar için alt yapıdan futbolcu koy oynasın cocuklar
Tahrik edici mesaja devam edin.Ben herşeyi görüyorum
snowday neresi tahrik allahını seversen. Dogru olan olayı yazmak tahrik mi oluyor. Dk 1 de 0-1 oldu .
Sen takip etme yada görmene gerek yok biz ne yazıp yazmayacağımızı biliyoruz.