1929 yılı istanbul kar yağışı. 1987 yılında yagan kar yağışından daha çok ve dondurucu etkisi olduğunu bahsediyorlar.istanbul bogazından karşıdan karşıya yürüyerek geçilebiliyormuş.
Ayrıca buz tabakasının kalınlıgı hakkında 3.5 metre diye tahmin ediyorlar.kar yağışı 4 hafta( veyahut daha uzun) sürdügü idda ediliyor.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
- @Mkaymaz21 hocam farkında isen takım ismi vermeden konuştum şimdi durduk yere üstüne niye aldın. :lol: şikeyi fb de yapmış bjk de gs de diger takımlarda hepsi cezalarını çekti futbolcular teknik direktörler başkanlar ceza evine girdiler.
- Ha yalandır iftiradır orasını bilmem ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
- Futbol konusunda sakin ol. Boşver sadece fikrini belli et.bize para pul veren yok.ayıptır söylmesi biz burdan oramızı buramızıda yırtsak nafile.
-
örneklere girersek ortalık karışır. Şikeler vs vs boşver hocam seneye bakalım kim iyi gidecek.
Ama şu bir gerçek Gs ve Fb bu yönetimle hep böyle gider ne azalırlar nede çogalırlar.siz asıl bununla tartışın büyük vaatlerle alınan poldi aşagı yukarı aynı paraya satıldı.aynı şekilde fb defans hattı milyon dolarlar harcandı w.pirse gibi adam oturdugu yerden para kazanıyor.
Sizler bu takımların tarftarı olarak bunları takip etmeniz lazım. -
kendim hazırladım video yu :rofl: dun bize bugun size. Dünkü maçla ilgili atınç hareketi penaltı olabilir. Sebebiyet var. Benim anlamadığım olay siz koca maçın sadece penaltı bölümünü eleştiriyorsunuz.
Penaltıya kadar top rize defansı önünde oynandı. -
Kanıt?
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fenerbahçenin attıgı golde elle oynama kanatindeyim. Haksız bir gol olmuş.
-
-
yok günlük ve aylık istihakını doldurdun sen durmadan kazan kazan
içtin. :D -
Kışın bitip baharın gelmesi gibi Beşiktaş ta ligi erken bitirdi. :kasli: :rofl: :fırla:
-
Herkese
whisper hocama yok :ehuehu: :ehuehu: :fırla: -
sorun mobilci için zaten uzun alıntı yapmayalım sonra sayfayı çekte çek aşağı :kahretsin:
-
@Mkaymaz21 hocam uzun paylaşımlar yapmayalım yukarda puan tablosu daha küçük paylaşılabilirdi. Düzenlerseniz sevinirim.
-
-

@whisper dayı senin için
sistemi yaptım. İner mi sistem. :rofl: :ehuehu: :korkun benden: -
3 aylara az kaldı. Nerde eski günler iple çekerdik be hocam..kandiller başlardı ramazan heycanı sarardı.
kaçmış neyseki winter gibi dostun var güle güle kullan whisper dayım. :D