osmanlıspora o kadar üzüldüm ki bi o kadar da gurur duydum.Baktığınızda başaksehir bursa gençlerbirligi konya gaziantep trabzonspor kasımpaşa bu saydığım takım senelerdir süper ligde ve her avrupa macerası erken hatta hatta bazı maçları başında bittirdirler.
Osmanlıspor yeni takım yeni süper lig macerası ile avrupa yolculuguna 32 takıma kadar devam etti.Belki şanssızlık belki de desteksizlikten dolayı elendiler.Asla başarısız diyemezsiniz.
işte kardeşlerim söz yine dönüyor dolaşıyor bizlere geliyor. Türk takımları adı altında oynan tüm müsabakalar biz türk milletine düşer.Art niyet ve taraftarcılık oynarak olumsuz kelimlerden kaçının sakının...
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ülkemiz adına yapılan her türlü braşta olumsuz konuşmamız yanlış.Ve ortam gerici hareketlere sebep olur.
@Mkaymaz21 kardeşim o zaman şöyle düşenelim yada var sayalım milli takımımız malum çok kötü sezon geçiriyor.hatta bu sene şansa gitti fransaya selçuk inanın muteşem golü ile. O serbest vuruşta kaç milyon dua etti biliyormusun.hatırlarsanız son dakikalada gelen golle fransa kapısı açıldı.
Kötü olan milli takımımız 2018 avrupa kupalarına o zaman hiç katılmasın çünkü yenilecekler. Direk çekilelim olur mu sence.?
Bir maç oynanmadan kazanılmaz ha belki sen haklı çıkarsın. Olur eleniriz.Taraftarlık bu günlerde lazım.biz böyle söylemlerde bulunursak onlar motive olamaz.
Milletçe duamız destegimiz eksik olmasın.ha içinizde varsa negatif düşünen içinizde tutunuz.Çünkü orda bizim milli gururumuz olacaklardır. -
@Mkaymaz21 bak hocam süper lig de yapılan sıradan bir karşılaşma olarak degerlendirme.
Seni uyarıyorum.!!!!
yunanistandaki stad da nasıl türk bayrağı sallanacaksa nasıl istkilal marşı okunacaksa sen de evinde oturup bir dua edip sporcu arkadaşlarımızın oyunun iyi geçmesini dile.
Ben beşiktaşlıyım düşüncesi ile bu yazıyı paylaşmıyorum.orda hangi takım olursa olsun mevkisi TÜRK olan tüm takımlar bizimdir. Bizim ülkemizi temsil eder.
Ligde yada kupada bu kural geçerli değildir. Benim şahsi düşüncem. Pazartesi derbi var orda konuşabilirsin 10-0 gs yada bjk yener diyebilirsin.
Bu konuda ben çok hasasım lütfen sizlerde hasas olunuz. Bu sene bjk varsa senye Gs olur Fener olur ts olur. Takım taraftarlığınız sadece ligde kalsın. -
Rakip yunanlar bu çok güzel oldu. Öcünü alacağız osmanlıspor.
Beşiktaş & olimpiyakos -
Tebrikler beşiktaş.. ilk 16 da başarılar dilerim.
-
Marmara bölgesi 42 saat sonra yeni bir lodoslu ılıman yağışın etkisine girecek.istanbul ve cevresi yer yer 14 ila17 dereceleri görecektir.
Lodos etkisi ile hızlı artış gösteren sıcaklıklar 2 gün aradan sonra mevsim normallerine inecektir.
Çanakkale balıkesir istanbul ve yalavoda etksini gösterecek kuvvetli lodos yerini yağışlara bırakacaktır.
Vapur uçak seferleri iptal edelebilir. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız sel ve afetler için tedbirli olmaları gerekir. -
-
Marmara için son durum

-
-
-
-
-
-
Kış daha bitmedi istanbul için. :thumbup:
-
helal olsun yine osmanlıspor tebrik etmek lazım.ülkemiz adına güzel puanlar aldı.