>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-

Olayın asıl başlaması. -10 lar -12 ler geliyor -
@whisper gel
demyelek hocam. puan kayıbına cimbomlular bu gece uyuyamaz..

-
Alçak basınçlı -40 lul larla lige devam eden beşiktaştan sezon sonuna kadar sistem beklemekteyim.
Yağışlar genelde kadıköy de karla karışık tt areneda ise yogun tipi kar olarak bekliyorum.
:D artis
Haftya tt arenada yogun kar yağışı sebebi ile tüm galatasarylı vatandaşlarımızı burdan uyaralım.
Şampiyon beşiktaş diyeceksiniz. -
-
yağış miktarı

-
198 h ile sistem trakyadan sistem girişi gözlemleniyor. Güzel bir sistem olması dileg ile..

-
@Mkaymaz21
Birde şöyle düşün kardeşim takımın kötü oynayıp 1-0 1-0 kazanıyor.diger taraftandanda iyi oynayıp kaybeden bir takım var.bu futbol işi 2 yada 3 maçla sınırlayamazsın.kötü futboluna elebette bir dur diyen olacak.iyi futbolda elebette bir seri yakalayacak.
kötü futbolla kazanılan puan tamamen şansdır.
iyi futbolda da kazananmamak ise şansızlıktır. -
Arkadaşlar bakın ben feneri galatasrayı beşiktası trabzonsporu tutugum için yargılamam fakat benim izledigim takım tutuğum takım 5-0 yenilse ben sonuca bakmam.
Futbol zevkine bakarım. Geçen akşam psg barcayı nasıl defans yaptırdı ise bu şekilde çoşkulu oynamasına bakarım.
1-0 yenilmiş ha 5-0 hiç farketmez -
maç sonunda adovcat çıkıp demesin kronsdar beşiktaşlı hakemler kolluyor diye.
-
bencede hocam 2 atak daha var biri büyük digeri küçükte sayılmaz siklonik sistemler alacağımız düşüncesindeyim. Şubat bitmeden martın ilk haftası gibi
-
güzel maçtı balık baştan kokar dedikleri çok dogru adamlar 2 şer kişilik oynadılar resmen ruh var
-
-
Mini dek sistemin sonu doğru ilerlerken 15 şubat olarak gün içi yogun dekler alacağız.batı karadenizden dogu marmara hattına ilerleyen yağış şubat 15 gece 06:00 gibi marmaranın kuzey dogusundan giriş yapacak. Sabah saatlerinde anadolu yakası yogun dek yağışlarına maruz kalabilir.

Akşam saatlerine yakın avrupa bölgesi de nasibini alacak çok ta olmasa. -