Mgm nin Bursa yıldırım sıcaklık gösteren şeyi her neyse arızalı herhalde merkez 5 derece merkezin 3 km ötesi 63m daha yüksek olan yildirim 7.1 derece asla inanmam vallahi mail aticam şunu düzeltin diye böyle saçmalık olmaz arkadas
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Valla bilmiyorum da dek yağışlarında konumum pek Bi şanssız dek varsa bursada en şanslı yer Çalı tarafları gemlik Mudanya tarafları ordan sonra eriye eriye geliyor biz icerilerde kalıyoruz biraz anca ardimiz uludag orda kendi kendine guclenen kütleler oluyor dağa yapışıp gidemiyor sürekli aynı buluttan fazdalaniyoruz
-
İnşallah vursun da bayramedelim
-
Bursayi hiç vurmuyor o DEKLER çıldırıyoruz Burda arkadaşlarla
-
O hangi model oluyor peki?
-
Vay arkadaş gfs icon gem arpege tüm modeller gelecek dek yağışlarından bursaya da bol bol veriyor bi ecmwf bursaya vermiyor hiç YAĞIŞ dek olarak bu ne saçma Bi iştir yaw
-
Arkadaşlar bise sorcam gfs 1 şubat için marmaraya muhteşem yağışlar vermemişmi sistemi batıya indirmemismi benmi yanlış görüyorum dağ tilkisi diye twitter kullanıcısı var adam diyorki gfs de döndü 360 derece ecmwf e benzedi sistem Karadenize inecek deyip duruyor ama gfs marmaraya indiriyor o mu halis görüyor yoksa benmi anlamadim
-
400m için beklenti olan yerde 300m için görsel Olmaz hocam daha hiç görmedim az üstüm beyazken konumunun karsız kaldigini
-
Yanlışınız var eksi 5 girince 300 metrede sulu kar yağdı suanda eksi 7 ler geziyor saf kar alır 200m ve üstü Bursa tecrübemden yaziyorum çünkü eksi 6 girince genelde bulunduğum konum 300 m sürekli kar yagdi
-
Daha geçen dedim 28 29 sisteminde yok olacak diye oda kaybolmaya başladı bu sene ben kış beklemiyorum malesef eskiden Bursa 4 derece oldumu kaplikaya mahallesi 1 derece olur en az 10cm kar olurdu artık Bursa 4 derece kaplikaya 6.5 derece saçmalığa bakarmisin
-
Bursa inegol örtü yapmış 5cm kar vay bee
-
Peki yildirim 7.7 derece diyor merkez 5.6 diyor merkezle aramda 3 km mesafe var ve 210 metre yükseğim merkezden budami doğrudur bu kadar etkilermi
-
Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu
-
310 metre bence kar sınırı gece 150 metrelere iner
-
İçimden Bi ses pazar sabahına beyaz bi örtü ile uyanacağımı söylüyor eğer öyle bisey olursa buraya fotoğraf aticam inşallah 😂