Gem sabah güncellemesi / model sonu fena bitti
Alperenn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlık sıcaklıklar şaka gibi, Ocak'ta değiliz Hazirandayız sanırım. 🥵🥵🥵
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Alperen alacağız öyle birşeyler inşallah.
inşallahh yatıp kalkıp dua etmeye başlayacağım artık 😀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2023'te kışın iki ayı çöp olduktan sonra 6 Şubatta böyle bir sistem ile hıncını çıkarmıştık . Umarım 15-20 gün içerisinde böyle güzel bi sistem alırız da aynı şekilde boşa giden birsürü zamanın intikamını alırız 🙏
📷 ⟩⟩ Bursa - 450 rakım
-
Bursa'da hafta sonu sisteminde bir miktar birikim ihtimali var. Yağışın pik döneminden sonra 2m sıcaklığı iyice eksili değerlere iniyor🥶❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıkı takibe başladınız mı

o kadar çok sistem hüsran oldu ki , ha Aralık 2. yarı ha 9-10 Ocak ha 13-14 Ocak ha 21-22 Ocak derken hepsi kuşa döndü. artık insan gelecek sistemlerin de böyle uzun vadede güzel, yakınlaştıkça bozacağını düşünmeden edemiyor takip hevesi diye birşey kalmadı:/
-
-
burası konusu mu bilmiyorum ama anlık kar örtüsünü takip edebileceğimiz bir site filan var mı? bilen biri yardımcı olursa sevinirim 😊
-
Uludağ'da sabah saatlerinden beri yoğun sis ve kar etkili oluyor . Kar kalınlığı 30 cm'yi aştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
o zaman biz marmara olarak izlicez gene her zaman yaptığımız seyi
abartma istersen tamam geçen kış ve bu kışın yarısı berbat olabilir ancak 2022'de şansımızı gayet iyi kullandık bölge olarak. Bırak boşver birazda Karadenizliler yaşasın hayatını 2020 şubattan sonra bir daha düzgün kar göremediler zaten daha koskoca Şubat ve Mart var illaki 1 baba sistem gelecektir bizim bölgeyede. Hem hiç yoktan kurak gecirmiyoruz yağmurumuz var 🌧️
-
Bursa diyagrami 10 numara beş yıldız gözüküyor. Çevre illere göre de daha fazla yağışımız var ve sogukla yağışın çakışı çok iyi. Ort -6'ya inmiş durumda. 21 ocak cephesel 22'si dek olarak gözüküyor..bu sistem gelirse yaklaşık 2 yıl aradan sonra ilk kez sert bir sistem gorecegiz. Özellikle benim gibi yüksek kesimlerde yaşayanlar için fena güzel bir sisteme benziyor 😁☃️ hayırlısıyla gelsin inşallah
Bu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
kötü mü kötü evet . iyi mi diyelim bu kışa şimdi her sistem efsane gözüküp sonda eriyor. havada iki kar görmek için kendimizi yırtıyoruz Görende aralık ayının ilk yarısında falanız sanar kışın yarısı 🚮 gerisi Allah'a emanet artık
-
Okul yok bende benim yaş 27 😂 sen kaçıncı sınıfsın kardeşm
oo 27 mi ben daha 10. sınıfım😀
-
Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂
valla galiba haklısın 😅 aslında sende 1 veya taş çatlasın 2 otobüsle yükseğe çıkabilirsin biraz daha tabi okul etkeni de var ama dersin geç başlıyorsa filan çık yükseğe derim
-
Karlı sistemlerde güzel kar alıyoruz ama bu sefer - 3 ler le YAĞIŞ çakışıyor korkum ondan
bende teleferikteyim rakim 450 civarı ona rağmen yinede korkuyorum yağmamasından soğuk çok az çünkü ama forumdaki bilgili kişiler 2-3 cm örtü bile olur dediler bakalım inşallah olur bişeyler havada dahi olsa😄 bi de cmt gununku sistemde siklonik kar alırsak aşırı iyi olacak ya tam bizim sevdiğimiz şeydir siklonik