İnşallah tutmaz zaten yaptığı tahminler tutmuyor bu kış sert geçecek
eyup444 tarafından yazılan gönderiler
-
-
eyup444 doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim 🙏
-
Doğum günün kutlu olsun eyup444 hocam
Teşekkürler🙏
-
Doğum günün kutlu olsun eyup444

Çok teşekkür ederim 💕🙏
-
[…]
Teşekkürler🙏
-
eyup444 doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim hep beraber inşallah
-
Güçlü bir La Niña ihtimali var
Sanki bu sene el Nino bekleniyodu ne oldu da birden lâ nina oldu ben lâ ninacıyım zaten sevindim bu duruma.
-
İcon öğle günceli 24 saatlik yağış haritasını paylaşabilecek var mı?
-
Daha Çok Göster
Güneydoğu Hava Tahmini
Güneydoğu geneli de ayın 20 si öğleden sonra ve akşam saatleri itibarıyla soğuk havanın etkisi altına girecek. Özellikle Malatyadan başlayıp yağışlar kara dönecek. Kar detaylarından önce kuvvetli soğuklardan dolayı oluşacak şiddetli don ve buzlanma konusunda uyarımızı yapalım.
Ayın 20'si ve 21'i için bölgede kar beklentileri
Malatya 20-25 cm
Adıyaman(yağışın sonları) 1-5 cm
Şanlıurfa - (Siverek civarında geçişler olabiir)
Diyarbakır 3-8cm (Kuzey kesimleri 20+)
Bingöl 50+cm
Bitlis 40+cm
Batman 6-15 cm
Siirt 25-30 cm
Gaziantep 0-3cm
Kilis 0 cmHocam malatya da cuma günü yağış beklenmiyor acaba yarın akşamdan itibaren kar başlar mı?
-
Benim eserim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir öcü gördüm 😆😆😆
-
Arkadaşlar bölgesi değil ama malatya için bu gece ne bekleniyor
-
Sabahtan Geceye kadar kar var resim videoları bekliyorum .
Emrinizde abi. Ancak EMCMF yağış vermemiş sanki o yüzden biraz ümitsizliğe kapıldım
-
Akşam ECMWF den sonra ben müsaitim olurum yazarım öncesinde biri yazarsada gene yazarım.
Sinan abi son durum nedir malatya için
-
Malatya için yarın kar durumu nedir arkadaşlar bilgilendirme yapabilecek var mı?
-
İnşallah tutmaz ne diyim şurda 2.5 ay kaldı zaman aleyhimize işliyor biran önce kışın gelmesi lazım