Bugün buradaki son günüm sistemin başındn beri kar kesmedi hep yağıyor yagdikca çöküyor kar severlerin yaşamak isteyeceği yerlerden 😁
hylmz37 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul'da ikamet eden biri olarak bu haftayı Karadeniz'de geçirdim rakım 300 radar takibi yapmıyorum 7/24 yağıyor 😁 beni şaşırtan ise radarın boşken kar yağışının devam etmesiydi kar aralıksız devam ediyor Kastamonu da
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kastamonu 300 metre radar boş olmasına ragmen güzel yağış var halada yağıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Abiler Kastamonu sahil 400/500 metre nasıl olur yağış ne zaman başlar ona göre yola çıkacağım
-
Valla her geçen gün kış için umudum kalmıyor
-
Geçen kışa el nino mu hakimdi la nina mı?
La nina
-
Aleyküm selam hayırlı sabahlar
-
Şimdi burda sitenin adını vermem doğru mudur bilemediğim için yazmayacağım.İnsanların yorumlarına dayalı yazılardan oluşan, 500 binden fazla kullanıcı ve okuyucusu olan bir "sözlük" sitesine 3 gündür erişim türkiye üzerinden kapatıldı.Sitenin kapatılma sebebi henüz açıklanmadı fakat büyük ihtimalle deprem günlerinde girilen hükümet karşıtı , eleştiri içeren başlıklar ve depremle alakalı girilen asparagas olduğu düşünülen haberler dolayısıyla konuldu bu yasak.
Hükümet karşıtı eleştiri yıllardır var artık özelikle eleştiriler hükümet kavramını aşmış devlet ve kurumlarına kadar gelmiştir deprem bölgesinde canla başla çalışan Türk askerine hırsız demeye kadar gelmiştir herşeye eyvallah ama sen askere iftira atamazsın
-
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
-
Sistem ötelene ötelene Şubat'ı bulacak sanırım sen ne düşünüyorsun abim bu sistem görüntüsü hakkında
-
hylmz37 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
Hoş bulduk hayırlı günler