Abiler gelişmelerde etiket atma şansınız varmı çarşı izninden izne bakabiliyorim
hylmz37 tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					Bugün buradaki son günüm sistemin başındn beri kar kesmedi hep yağıyor yagdikca çöküyor kar severlerin yaşamak isteyeceği yerlerden 😁 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					İstanbul'da ikamet eden biri olarak bu haftayı Karadeniz'de geçirdim rakım 300 radar takibi yapmıyorum 7/24 yağıyor 😁 beni şaşırtan ise radarın boşken kar yağışının devam etmesiydi kar aralıksız devam ediyor Kastamonu da The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Kastamonu 300 metre radar boş olmasına ragmen güzel yağış var halada yağıyor The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Abiler Kastamonu sahil 400/500 metre nasıl olur yağış ne zaman başlar ona göre yola çıkacağım 
- 
					Bu sistem öncü sistem gibi bizim asıl sistem Şubat ortasında gizli😁 
- 
					Kastamonu İnebolu yüksekleri nasıl olur abiler kar görürüz diye geldik onuda görmeyeceğiz gibi 
- 
					Arkadaşlar bugün İstanbul'dan memleketim Kastamonu ya doğru yola çıktım gerede ve özellikle Kastamonu küre çevreleri kartpostallik görüntüler ile dolu huzur doluyor insanThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Önümüzde güzel bir dizilim var şubata kadar ama bu seferde soğuk yok kuzeyde nasıl bir seneye geldik anlamadım gitti arkadaş 
- 
					Valla her geçen gün kış için umudum kalmıyor 
- 
					Geçen kışa el nino mu hakimdi la nina mı? La nina 
- 
					Aleyküm selam hayırlı sabahlar 
- 
					Ben bu seneyi de bitireceğim herhalde 
- 
					Önümüzdeki sürece baktığımızda Aralık 2. Yarıdan itibaren bir sistem beklentisi oluşabileceğini söyleyebiliriz şahsen ben etkili bir sistem için Ocak ayını bekliyorum bu sene kışın erken başlaması hepimizi Aralık'ta beklentiye soktu😁 kış yeni başlıyor 
- 
					Sezon hayırlı olsun şimdiden Aralık'taki sistemi bekliyoruz😇😇