Gfs güncelemesini paylaşana benden 450 puan .Paylaşmak isteyen var mı ?
Havist tarafından yazılan gönderiler
-
-
kar yağışı yoksa sorun yok . Bu yağışlar yağmur ise sıkıntı yaşamam önemli olan kar yağışı var mı yeni otobanda sıkıntı çeker miyim eğer kar yağışı varsa ?
Teşekkür ederim bu arada 😊
Çok büyük olasılıkla kar yağışı olmaz hocam. Yüzde 10 olasılıkla havada kar görebilirsiniz o da çok düşük olasılıkla.Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90. İyi yolculuklar.
-
Ben paylaşamam şuan yoksa paylaşırdım işim var yarım saat 5 dakka sonra gidecem hadi hocam 24H azora bak harika paylaşılmayı hakkediyor 😂
Bende paylaşacak kadar müsait değilim ki hocam. 😂
-
Hadi şu öğlen ben dışında biri paylaşsın lütfen şu modeli 😂
Siz paylaşın hocam. 😂
-
Selamlar herkese . Haftasonu için 27-28-29-30 ocak tarihleri için bi beklentiniz var mı ? 27 ocak cuma günü istanbuldan izmire gitmem gerekiyo ya 29 ya 30 ocak dönücem .. yeni istanbul izmir otobanında sıkıntı yaşar mıyım ?
Merhaba 27 ocak günü İstanbul'da kuvvetli yağış olasılığı var.28 ocak ve 29 ocak günleri yağış olasılığı var ama daha hafif.Aynı durum İzmir içinde geçerli ama 29 ve 30 ocak günleri yağmur daha hafif .Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90.
-
İletişim
-
Rutubet
-
-
-
-
-
-
Ecmwf İstanbul 850hpa 00z diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs İstanbul diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM neden bu kadar ısrar etti anlamadım ben diğerleri göstermiyorken o gösterdi sistem
Gem'in bir bildiği vardır hocam bence.