İzmir gem 850hpa 12z diyagramı.
Havist tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena hocam elinize sağlık. Güncellemeyi takip eden herkese teşekkürler.
-
-
bu kar ihtimalleri gerçekleşirmi peki
Sorunuza cevap vereyim hocam. Şu anda çok düşük olasılık.
-
Ecmwf güncellemesini paylaşacak yoksa paylaşabilirim
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Güncelleme sizde hocam paylaşacak kimse yok ise.
-
Diyagram hakkında kısa değerlendirme yapayım. Diyagrama göre İzmir de iyi miktarda yağışlar olacak. İzmir bir süre yağışlı döneme giriyor. Özelikle 26 ocak ve 2 şubat arası günlerde yağış fazla. 27 Ocaktan itibaren sıcaklıklar düşüşe geçiyor diyagrama göre. Tahmin kesin değildir.
-
İstanbul gem 850hpa 12z diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncelleme bitti takip eden herkese çok teşekkürler .... 🤗 ilk paylaşımı yaptım nasıldı ? Whisper abi 😅
Bu arada akşam güncellemesi için başkası paylaşım yapmayacaktı değilmi ? Eğer başkasının yerine paylaştıysam özür diliyorum.. 🙏🏻
Benden de 50 Hs puan hocam. Tekrardan elinize sağlık.
-
Elinize sağlık Lewiss hocam. Güncellemeyi takip eden herkese teşekkürler.
-
Şimdi modeller şu yönde mutabık. Soğuk atak ay sonu şubat ilk günleri iniyor. Soğuğun kuvvetide zaten az çok belli. Kıyılar bu sistemde yağmura odaklansın. Kar rakım işine kalacak büyük ihtimal. Ama yağışları alacak olmamız ülkece çok önemli. Yanı sıra iç kesimlerde de etkili kar yağışları olacak gibi gözüküyor şimdilik. Ardından Nao endeksinin pozitif etkisiyle izlanda hüküm salıyor. Ardından Sinan abinin sistemine doğru yavaş yavaş odaklanırız.
Katılıyorum hocam. Yağmur da çok önemli ama ormanlar ve barajlar zor durumda. Bir an önce kar yağması lazım. İlşallah kar yağar. İzlanda kökenli bu sistem. Şubat ortası ve sonu önemli.
-
Teşekkür ederim kardeşim fark etmedim yanlışlık olmuş
Sorun değil hocam.
-
İzmir gfs 06z diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Elinize sağlık hocam. Ek olarak yağış haritasını da paylaşırsanız daha iyi olur.
-
Özel
Siteyle ilgili ise Whisper özelden iletişime geçebilirsiniz.
-
Merhabalar ben bir şikayete buluncam nasıl yapabilriim
Ne şikayeti hocam?