Kurtardıkk model yetmedi ehehehe ama totem tuttu sayılır her gün yapıcam bundan sonra 😂
Yapmayın hocam. Hergün 20 Hs puan gitmesin. 😂(!)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKurtardıkk model yetmedi ehehehe ama totem tuttu sayılır her gün yapıcam bundan sonra 😂
Yapmayın hocam. Hergün 20 Hs puan gitmesin. 😂(!)
20 den ne olacak hocam sende yaa 😂
Hocam 20 Hs puan çok değerli. 😂(!)
Ben öyle birşey yazmadım hocam. 20 Hs puan silinmesin sistem gelirse. 😂😂(!)
Çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻🙏🏻😊😊
Ben teşekkür ederim hocam. İstediğiniz zaman foruma soru sorabilirsiniz. İyi yolculuklar.
kar yağışı yoksa sorun yok . Bu yağışlar yağmur ise sıkıntı yaşamam önemli olan kar yağışı var mı yeni otobanda sıkıntı çeker miyim eğer kar yağışı varsa ?
Teşekkür ederim bu arada 😊
Çok büyük olasılıkla kar yağışı olmaz hocam. Yüzde 10 olasılıkla havada kar görebilirsiniz o da çok düşük olasılıkla.Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90. İyi yolculuklar.
Selamlar herkese . Haftasonu için 27-28-29-30 ocak tarihleri için bi beklentiniz var mı ? 27 ocak cuma günü istanbuldan izmire gitmem gerekiyo ya 29 ya 30 ocak dönücem .. yeni istanbul izmir otobanında sıkıntı yaşar mıyım ?
Merhaba 27 ocak günü İstanbul'da kuvvetli yağış olasılığı var.28 ocak ve 29 ocak günleri yağış olasılığı var ama daha hafif.Aynı durum İzmir içinde geçerli ama 29 ve 30 ocak günleri yağmur daha hafif .Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90.
İletişim
Rutubet
Günaydın arkadaşlar
Tekrardan foruma hoşgeldiniz hocam. Hayırlı sabahlar tekrardan.