Depremi hisseden herkese geçmiş olsun.
Havist tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcaklık neden artıyor bu kadar kısa beklemiyordum en azından yarın sabah anca yağmura döner diye düşündüm.
Siklonun konumuna bağlı hocam birazda. Diğer verilerde var tabi ki. En doğru tahmin için mgm'ye bakabilirsiniz.
-
Havist hocam yağmura dönüş kaç gibi gerçekleşecek ve bu yağış yarın kaç civarı tekrar kara döner ?
Siklonun konumu bağlı. Şu andaki verilere göre pazartesi akşam dek yağışı başlayacak. Avrupa yakası sıcaklık sorunu açısından daha şanslı siklon için. Kesin değildir.
-
Meteorolojik verilere göre beklenen kötü hava koşulları nedeniyle,
6 Şubat 2023 Pazartesi İl Genelinde;
📌 Eğitim-Öğretime 1 gün ara verilmesine,
📌 Engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,
Karar verilmiştir.
Sakarya Valiliği
-
Nasıl yok hocam bende Sefaköydeyim Armoniparkın oralardayım hatta
Aqua florya avm'ye gittiniz mi hocam.
-
Bilmiyorum hocam cidden rakımı tüm Sefaköyü gezdim neredeyse kar olmaması imkansız
Çatıda var hocam. Arabalarda yok denecek kadar az. Pencere önünde var azda olsa.
-
Elinize sağlık Zonguldakli67 hocam.
-
Nasıl yok hocam bende Sefaköydeyim Armoniparkın oralardayım hatta
Rakım kaç hocam bende yakınım oralara?
-
Nasıl kar yok hocam arabaların üstü tuttu ve yazdım
Burada yok hocam.
-
6 Şubat 2023 (Pazartesi)
Yoğun Kar Yağışına Dikkat!
Buzlanma, Don Olayları ve Ulaşımda aksamalar
İl merkezi ve İlçelerde Eğitim-Öğretime bir (1) gün süreyle ara
Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır. Kaynak :Kırıkkale Valiliği.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam Küçükçekmece 'de kar yok ki nereye HS yazdınız.
-
Hocam bizi neden çağırmadınız 😂
Çok kırıldık hocam haberiniz olsun. 😂
(!) Sinan
-
-
Pazartesi günü: Siklon kar açısından Çatalça , Büyükçekmece en fazla etkilenecek ilçeler olacaktır son verilere göre. Diğer ilçelerde sıcaklık sorunundan kaynaklı saf kar ihtimali düşük.
Salı günü : Deklerden en fazla etkilenecek yaka Anadolu yakası olacak son verilere göre. Bölgesel olarak kar kalınlığı değişebilir. Anadolu yakası dışında boğaz hattı da etkilenecek. Avrupa yakası özellikle Batı kesimi deklerden daha az etkilenmesi bekleniyor.
Çarşamba günü analizimi daha sonra yazacağım İnşaallah.
Tahminler kesin değildir. Son verilere göre hazırlanmıştır. Veriler değişiklik gösterebilir.
Arka sayfalarda kalmasın. Günceldir.
-
Çatılar kaldırımlar tuttu
Rakım kaç hocam?