Camlica fenaaa. Sarp Özdoğan Muhammed Ali Sinan UsTaDThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Burada çatılarda bile kar yok hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Camlica fenaaa. Sarp Özdoğan Muhammed Ali Sinan UsTaDThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Burada çatılarda bile kar yok hocam.
İstanbul 'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Kaynak İstanbul Valiliği.
Ya şöyle biraz daha doğuladi dememden kastım yağışın yoğunluğu Silivri'de doğusuna kaydı b.cekmece gibi
Cevapladığınız için teşekkürler hocam. Dışardaydım.
Darısı size kardeşim benim 😊
İlşallah hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Merhaba arkadaşlar ❄️☃️😎
Hayırlı olsun hocam
Hafif yağıyor zaten sıcaklık 0 derece olsa bile tutmaz
Haklısınız hocam. Yerler de ıslak.
Küçükçekmece anlık kar yağışı var
Evet hocam ama tutmuyor. Sıcaklık yetersiz.
Pazartesi günü: Siklon kar açısından Çatalça , Büyükçekmece en fazla etkilenecek ilçeler olacaktır son verilere göre. Diğer ilçelerde sıcaklık sorunundan kaynaklı saf kar ihtimali düşük.
Salı günü : Deklerden en fazla etkilenecek yaka Anadolu yakası olacak son verilere göre. Bölgesel olarak kar kalınlığı değişebilir. Anadolu yakası dışında boğaz hattı da etkilenecek. Avrupa yakası özellikle Batı kesimi deklerden daha az etkilenmesi bekleniyor.
Çarşamba günü analizimi daha sonra yazacağım İlşallah.
Tahminler kesin değildir. Son verilere göre hazırlanmıştır. Veriler değişiklik gösterebilir.
İstanbul analizimi okuyabilirsiniz. Son verilere göre hazırladım.
Pazartesi günü: Siklon kar açısından Çatalça , Büyükçekmece en fazla etkilenecek ilçeler olacaktır son verilere göre. Diğer ilçelerde sıcaklık sorunundan kaynaklı saf kar ihtimali düşük.
Salı günü : Deklerden en fazla etkilenecek yaka Anadolu yakası olacak son verilere göre. Bölgesel olarak kar kalınlığı değişebilir. Anadolu yakası dışında boğaz hattı da etkilenecek. Avrupa yakası özellikle Batı kesimi deklerden daha az etkilenmesi bekleniyor.
Tahminler kesin değildir. Son verilere göre hazırlanmıştır. Veriler değişiklik gösterebilir.
Hocam Boşta kalmasın bir soru sorayım ilk sorum vortex durumu. ikinci sorum ise pazartesi günü oluşacak sıcaklık sorunu yağış kalitesinde bir eksiye yol açarmı.üçüncü sorumda salı gününki yağış durumu nedir pazartesiden iyimidir.
Merhaba 2. Sorunun cevabını vereyim. Sıcaklık sorunu yağış kalitesini etkileyebilir. Yüksek ve iç kesimler daha şanslı. 3. Sorunun cevabını vereyim Salı günü dek olduğu için bölgesel olarak yağış durumu değişir. Veriler değişiklik gösterebilir. 1.sorunun cevabı da uydu ve radar takibi önemli. Tahmin kesin değildir.
Elinize sağlık proguzhanrs ve wriscuttern.
Bir cevap alalım bakalım mümkün olursa abiler
Biraz sonra bakacağım hocam İlşallah hocam son verilere.
Sistem ile ilgili sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Bolam kısa vade modeli 6 şubat 00:00 saatinde kar tahmini.