Esenlere geldiğimde iş işten geçmişti o yüzden
hocam bende esenledeyim dün çok iyi kar yağdı 2-4cm tutmustu heryer sıcaklık yeterli olsaydı bi 10cm i vardı herhalde ve emlak konut siteleri gözükmüyordu yağarken
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEsenlere geldiğimde iş işten geçmişti o yüzden
hocam bende esenledeyim dün çok iyi kar yağdı 2-4cm tutmustu heryer sıcaklık yeterli olsaydı bi 10cm i vardı herhalde ve emlak konut siteleri gözükmüyordu yağarken
esenlerde grapuel gecisi oldu sanırım buz buz yağdı hafif beyazlattı umarım denizdeki o büyük kütle bu taraflara iner
anlık sıcaklığı takip edebileceğim bir site var mı? doğruluğu yüksek olan
sanki fırtına öncesi sessizlikmiş gibi suan sıcaklıkta düştü hava kapandı radarda güzel kütleler gözüküyor
Esenler 40 cm Olur diyorum ve doğru düzgün kar gelmedi daha
Hocam o kadar olur mu ya dün yağanın bi fazlası bile yağsa yeter
Gökgürültüsüyle yoğun kar başladı. Bugün böyleyse…
Hocam evet bugun belki bu kadar bile yağış beklenmiyordu ama suan dekler sadece bir yeri vurup gidiyor cuma-cumartesi daha uzun süreli yani uzun şeritler boyunca etkili olur mu? 11 mart 2022 17-18 subat 2015 gibi
Ay bütün karlar şarıl şarıl eriyor sanki yavaşça halbuki hava 0 derece nasıl olıyosa bu
Benimde korkum bu yağış durunca sıcaklık artmaya baslıyor eriyor
sıcaklıklar hep 0 -1 -2 aralığındamı olur yoksa yağış anında düşüp yağış bittikten sonra tekrar 1 dereceye çıkacak şekildemi olur? ama böyle oluncada yağıştan sonra erimeye başlıyor
Sistemin şuanki hali bile çok iyi esenlerde 2-5cm tuttu
şuan esenlerde dehset kar yağıyor kocaman kocaman görüş seviyesi düştü
bugün geçtiğimiz hafta salı gibi olucak sanırım şuan esenlerde de kar yağıyor
20 21 22 arasında istanbul -10 -12 arası gördüm yanlışsa kusura bakmayın ama mgm ve hava durumu uygulamaları + dereceler gösteriyor 850 de -10 -11 üstü varken hep 0 ın altında kalmaz mı? geçen sistemde bile 0 dereceye düştü esenler
umudum azaldı artık beklentiyi düşük tutucam umarım daha fazlası olur
sıcaklık sıkıntısı var mı istanbul için?