Arkadaşlar temkinli olun olalım daha 2 gün daha beklemekte fayda var.Akşamki güncel bi ısrar etsin bakalım.Ani değişimle rezilde olabiliriz net 2 gün daha şart izlanda tarafı yb nin hareketi hala tehlikeli ne yapacağı belli değil.
Mesut ozil tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başlarda sistemle ilgili radikal degisiklikler yok bilmeden yorum yapmayalim
Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun metroloji camiasının gündemi herkes 18-25 şubatı takip ediyor dediğim dönemle ilgili söylürum radikalın babası var arada yb varlığı var direk bize doğu tarafına dönmüş.
-
Arkadaşlar ahiret sorusumu soruyorsunuz saat 9 başlarında çok iyi bir dönüş var olumlu anlamda dedim ama yeterli değil diye.
-
Sabahtan beri anlatıyorum iyi geldi diye.
-
Ne çöpü kardeşim efsane dönüş var
olumlu ama yetmez.
-
Haber veriyorum yetmez ama ecmf acayip dönmüş acayip olumlu gelişmleler var güzel gelmiş.
-
Ecmf kötü gibi görünüyor herkes tarafından ama sabahtan çok daha iyi atlantik izlanda tarafında yüksek etkisi var.Batı meyilli verdiğine bakmayın düzelmeler var olumlu gelişme var gfs bozsa bile ecmf şuanki güncelden daha iyi gelecektir gene.
-
Eğer böyle bir senaryo gerçekleşsin kafayı yersin kafayı 2018 yanında çocuk kalır direk bize olumlu gözüyor hafif arada yüksek olsa bile -18 ler marmara çökecek.
-
Soğuklara bak.Şu izlanda litarütürü olmasaydı türkiyeye neler inmezdi neler
-
Lan ramak kala izlandayla birleşti gıdım lan gıdım askıda bırakacak çok yazık.
-
Sinan başkan yanlış anlama senin tahminlerini biliyoruz 2022 uzmanlığını unutmadıkta.18-25 arasına ne olacaksa orda olacak gibi olacaksa eğer, son hafta mart ilk hafta yüksek etkisinde gösteriliyoruz.Çoğu amatörden ziyade ortada o tarihlerde umut edecek görüntülerde yok.
-
Acayip bir değişim bu hani 7 ocak sistemi vardıya onun gibi bişey oldu izlanda siklonuyla doğudaki oluşum yapışık ikiz kardeş gibi birleşti arada yüksek basınç beklenirken şimdi ab ler cirit atıyor.
-
Yapı bozulmuş önceki 3-4 güncellemeyle alakası yok.
-
Ortalama son saatler şimdiden - 16 lar olmuş karadeniz üssü -26 lar olursa şaşılmasın
-
Tek sorun izlanda siklonları ortada efsanevi bir yemek var.Ya siklonla birleşip batı ,orta avrupa yapıp askıda bırakıp bize kırıntılarını gönderecek ya araya yüksek girip vol 2018 türkiye gerçekleşek.