Mesut ozil tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Berbat model çözünürlüğü yüksek. kral ecmf yi yenemedi.Gfsnin bundn sonraki adı Dönek forevast sytem
-
Öğlene göre doğulu ecmf ye benzeme çabasında.Kedi olalı fare tutamadı çoğunlukla ecmf ye uydu.
-
Şu sistemi kılpayı bizim taraf almıştı izlanda atlantik tarafı temiz değildi.Şubat ikinci yarısındada bu tehlike olabilir gfs öğlen şuanki güncel veriyor ecmf de veriyor uzun vade.
-
Mart yazmışız
Şubat ikinci yarı hareketli olabilir ben mart yazdım şubatı takip edelim
Başkan şöyle uzun vadeli bir tahmini isterim şubat ikinci yarı doğudan çapraz şekilde oluşumlar gelecek gibi.Sizde izlanda atlantik tarafı rahat durur mu araya yb basınç set çekebilir mi
-
Abi eline sağlık.
Sinan başkan şubat ikinci yarısınımı 87 vari bekliyorsun.Şubat ikinci yarısı avrasya ,avrupa tarafında soğuk dönem kümelenme olacakta bu seferde izlanda atlantik rahat durmayabilir doğudan gelecek oluşumla birleşme ihtimalide olcaktır 2018 i öyle kaçırmıştık.
-
İşte bize bu görüntülerle gel
-
Öğlenden iyi.
-
850hpa daha toplu ULL bağlantıyı kesti, İzlanda baskısı daha az bu güncellemede.
Yanlışım varsa düzeltin 🫡
Evet izlanda baskısı öğlen gibi değil zaten öğlen çok iyiydi şimdi bu sistemin en olabilecek efsane görüntüsünü veriyor.
-
Öğlenden bence daha iyi.Gfs yargı dağıtıyor öğlenden bile kötü olmasını beklerken öğğlenden bile batılı ecmf ye rest çekiyor.
-
Batılı gelsin batılı olmanın zararı olmaz yağış bol olur soğuk gecikmeli girer uzun sürer.
-
Net ecmf gibi gelmeyecek belli ediyor kendini.
-
Çevirmeden önceki ilk kırıntı giriş daha güneyli öğlenden iyi.
-
Kimse kusura bakmasın ama gfs bu sene ecmwf den kat kat daha tutarlı ben gfs nin yolundan döneceğini düşünmüyorum ne icon kadar batılı ne de ecmwf kadar doğulu olmasın yeter tam ortası herkesi tatmin edecektir
Keşke icon gibi olsa bu sistemin en batılısı zaten şuanki icon gibi gelir ederi o kadar icon çok iyi yağış baya güzel.