İyi akşamlar cümleten. Aydiner önümüzdeki sürece dair paylaşımlar gelecek mi ?
cuhara tarafından yazılan gönderiler
-
-
Keşke oraj dönemi hiç bitmese. Böyle 2 gün ara verse bile canım sıkılıyor. 😂
-
Yazın zaten oraları kopuyor. Azıcık ilerisi Türkiyeden içeri giremiyorlar kütleler.
Karasal çünkü oralar. İstanbul, Kocaeli gibi kesimlerde böyle kütleler genelde nadiren oluşur.
-
Bulgaristan'da çok şiddetli hava olayları yaşanıyor.
-
Bana kalırsa bu yaz 2017 tarzı tehlikeli oluşum görülme ihtimali yüksek. Ayrıca yazın ikinci yarısı ilk yarısına göre çok daha sicak geçebilir.
-
Selamlar herkese. Sıcak bir gün artık 30 dereceler stabil duruma gelmeye başlıyor.
-
Selamlar iyi pazarlar herkese. Bayram bitti dönüş vakti.
-
Arkadaşlar bu arada Accuweather Pro 15 günlük ücretsiz deneme hakkı veriyor. Haberiniz olsun çok fazla kapsamlı özellikle böyle şeylere ilgisi olanların dikkatini çekebilir.
-
Canım çok fena ekstra bir tahmin yapmak çekti ama olabilecek her şeyi anlattım bayram için. Uzun vade için girişsem yanılıyorum. Biraz bekleyelim bakalım 😂
Kaynağın varsa yap bence
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hocam güzel tahmin başarılar. Birkaç tavsiyem var;
Kaynak olarak attığın görselleri tek siteden almamaya çalış. Bir sürü site var her kategorisi de var araştırmanı öneririm.
İkincisi, anlatım yaparken biraz meteorolojik terimler katabilirsin yazına. Mesela konvektif hareketlerin oluşması için gereklk enerji atmosferde var mı ? Bunu engelleyecek bir hava akımı gözüküyor mu ? vs vs..
Üçüncüsü, herkesin kullandığı dilden kaçınmaya çalış. Cümlelerinin arasına çok basit şekilde anlaşılacak kelimeler de koy kendi düşüncelerini ekleyerek. Bunlar hem etkileşim almanı sağlar hem de daha geniş kitlelere erişirsin.
Son tavsiyem de, etkin ve gerçekten bu işi bilen hesapları takip et. O hesaplara yorum at ki insanlar senin hesabını görüp merak etsin.
-
Bu akşam gelecek
Ben paylaştım bugün. Güzel hit aldı.
hakkını verenler bu işin, iyi yerlere gelebilir ya. -
İyi günler herkese. Aydiner Bayram tahmini gelir mi ?
-
iyi günler herkese
-
15 dakika ağaçta Erik topladım diye 1 litre terledim yorgunluktan mahvoldum. Ne olmuş bana bu genç yaşta yahu🙄
Spor yap evde durmak yerine
-
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun ! 🇹🇷