İyi akşamlar millet
cuhara tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oraj sezonu tam gazıyla başladı ve devam ediyor.
-
Öyle bir virüs olabilir. Ancak virüs üzerinden sahte pandemi yapıyorlar.
Büyük oyunu çözdün tebrikler.
-
Corona virüsten Sonra hentavirus diye bir saçmalık çıkarmışlar ve sözde ülkelere yayılıyor dün akşamdan beri aşırı şekilde gündemde. Eğer böyle sahte bir pandemi yine yaparlar ve o sıvıyı aşı diye pazarlarlarsa lütfen inanmayın kardeşlerim. Türk milleti ve dünya olarak bu iblislerin oyununa kanmayın. Aksi takdirde yine aynı şeylere döner gibiyiz
Ne oyunu kardeşim ? Komplo yapmayı bırakın. O söylenen virüs asırlardır var ve düzenli olarak yakalananlar oluyor. Kanmayın şu medyanın işine. Azıcık araştırın.
-
Oraj sezonu başlıyor.
-
Medya yine El Nino fenomeni yanlış lanse ediyor. Bu durumun dünyanın her bölgesini doğrudan etkilemez. Mesela ülkemizi dolaylı yoldan etkiler, direkt etkilenmemiz mümkün değil. Dünyanın bazı bölgelerinde kuraklık ve aşırı hava olaylarına sebebiyet verebilir. Tabi tam etkilerinin 2027 yılında yaşanması muhtelem çünkü zirve noktasını Ekim-Kasım 2026 civarlarında görmesi bekleniyor.
-
Aydiner ne durumdasın paylaşım yapıyor musun ?
-
İyi günler herkese..
-
Paylaşımlar yapıyorsan buraya da yaz adresini takip ederiz elden geldiği kadar..
Tabi hocam bir ara yollarım. Bu aralar işlerden pek paylaşım yapamıyorum
-
Detaylı yapardımda benim yazacağım uzunluk sınırlı. Fazla uzun yazılar yazamıyorum. O yüzden özet özet geçiyorum. Premium üyelik almam lazım benimde param yok 😂😂
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
-
Bu arada iyi akşamlar herkese..
-
Aydiner x hava durumu sayfasında paylaşımlara devam edecek misin hocam ? Daha detayli ve güncel paylaşımlar yaparsan kısa sürede takipçi kazanırsın. X'de hava durumu yaz/kış sezonu aktif oluyor özellikle kış ve oraj sezonlarında.
-
Selamlar iyi akşamlar herkese
-
Önümüzdeki hafta sonu yağışın kaymağını iç bölgeler yer muhtemelen birde efsane oraj olacak. İstanbul'da çok kuvvetli yağış zor gibi tabi vade yaklaşsın daha net belli olur
-
Aleykumselam, hayırlı geceler abim.. Kazasız belasız yağsın inşaallah
Üstat yağmura doyduk vallahi.
güneşi özler mi bir insan 😀