İyi akşamlar çok sıcak
cuhara tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yanıyor mübarek
-
Yanıyor yanıyor 🔥 Aydiner azıcık üfle be kardeş
-
cuhara sağlam ama aşırı olmayan sıcak dalgadan sonra güzel serinlemeler olacak gibi. Buyrun görüşünüzü alalım 😂😎
Sıcaklar aşırıya yakın olacak bu arada. Hafta başından ortasına kadar sıcaklık zirveye oynayacak. Sonrası karışık. Ciddi bir serinlik beklemiyorum. Normallere ineriz en iyi.
-
cuhara geçen sene gibi yaz bekleme hahaha😂
Hayırlısı be gülüm
-
Korkunç aciklamalar korkunç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şaka gibi. Dalga geçiyorlar
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Daha Çok Göster
Diyagramlar cıldırmış vaziyette. Tüm Türkiyede sucaklık artıyor.
Haziran serinliğini unutturacak ölçüde.. Marmarada ilk 40° lar hayırlı olsun.
Twitterda Havanın elçisi diye sayfa Yazı bitirip manipualtif yorumlar atmıştı 1 hafta önce.. Yazık.. Model okumasını bilmeyen şark kurnazları ile çevrili etrafımız.
Aşağıda model okumasını bilmeyen, korkunç bir şahsiyetin Yaz ülkesinde Yazı bitiren twitini okuyorsunuz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayrıca,
Marmaranın iki büyük ili İstanbul ve Bursa sıcaktan kavrulcak. Şimdiden hazırlıklar yapılsın.
Haklılık payınız var. Diliniz sert olmuş ama..
-
Havaları akşamları da sıcak olmaya başladı artık.
-
O zaman yanlış taraftasın bence.Soguk hava sevilmez mi hiç?
Hiç sevmiyorum demedim ki. Ama her şeyin vakti güzelliği var.
-
Soğuk havayı asla çok sevedim. Cıvıl cıvıl ortamlar varken kasvetli havaları asla tercih etmeyeceğim.
-
Sıcaklıklar artacak 🌡🌡
-
Özlendi. Hayalini kurunca bile mutlu oluyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sevmem. Kuru soğuk başka bir şey değil.
-
Ula temmuz ayını görüyoruz modellerde hâlâ aşırı sıcak hava dalgası yok. Böyle devam ederse çok iyi olacak
Haziranın son günleri sağlam sıcak gelecek. 40 dereceleri rahat görürüz
-
Tadını çıkarın bir şey demiyorum ki. Ama ben atmosferi yönetebilsem 29 derecenin Yukarısında Sıcaklık bırakmam yurtta
😠