5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
Avrupa için zorlu bir hafta olacak. Mevsim normallerinin bayağı bir üzerinde olacaklar sıcaklık olarak. Ülkemiz yine şanslı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
Avrupa için zorlu bir hafta olacak. Mevsim normallerinin bayağı bir üzerinde olacaklar sıcaklık olarak. Ülkemiz yine şanslı.
Sonbaharı anımsatır çünkü kendisi gelmiş. 😂
Hafta içi güneşin altında 35-40 dereceler rahat görülür. Değerini bilelim bu havanın.
Hava şahane ..
Aydiner ecmwf boşver hocam.
Aşağı sayfaları incelemişim. Yukarıda varmış.
İncele hocam 2000 e yakın paylaşım var. Çok aşağıya inip kış paylaşımlarına da bakabilirsin.
Güzel ama tahmin olayı fazla göremedim hesapta
Nasıl yani
Hangisi bay Trakya mu
Aynen hocam o benim hesap
Aydiner seni X'ten takip ettim hocam:))
Güneş yakıyor ama aslında hava serin buna poyraz etkisi mi diyorlardı 😂
Neresi serin ? Güneş altında en az 40 derece hava.
Daha Çok GösterŞu serin hava dalgası gelse de rahatlasak. Gölcük nedense bir kaç gündür gece sıcaklıklarında İstanbuldan daha yüksek kalıyor. O yüzden İstanbul rahat.
Gölcükte sırf nem var diye bir kaç derece farkla gölcük rahat nefes alamıyor.
Mesela şuan 21 dereceye yüzde 80-90 nem eşlik ediyor.
Ancak İstanbul 20 derecenin altına indiği için yüksek nem fazla sorun teşkil Etmiyor.
Gelecek serin hava dalgasında gündüz sıcaklıkları çok rahatken bu durum gece sıcaklıklarınada çok olumlu katkı sağlayacak ve en azından bir kaç gün rahat uyku uyuyabileceğiz.
Yoksa gece vantilatörü çalıştır sabaha karşı içerisi buz gibi olsun her sabah üşümek olmuyor yani.
Trakyaya gel. Geceleri hala hafif üşütüyor.
Kendimi test ettim acıkacak mıyım diye. 2 gün boyunca yemek yemedim hafif bir halsizlik dışında bir şey olmadı. İlaçlar mı yaptı yoksa gerçekten iştah çok mu kötü anlamadım 🙄
Düzenli beslenmek en önemli şey.
İyi olur vallahi çok sevinirim
Paylaşım yapan hesapların altına yorum atmanı ds tavsiye ederim bolbol
Aydiner kendi meteoroloji hesabımdan rtleyim mi ?
1000 e yakın takipçim var. Seni takip ediyorum. Yakında kalkındırırız seni.