The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. [attach=131980,'none','false'][/attachenThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat'ın 2. Haftasına kadar sistem namına birşey yok bol bol ılık ve yağmurlu taraftayiz
mustafaa tarafından yazılan gönderiler
-
-
2 atak modellerde baya kuvvetli geliyor ayrıca sistemin süresi uzayabilir gücü de artabilir. Okulların tatil olması konusu içinde İstanbula 5-10 cm civarı da yağsa genel olarak tatil ederler ertesi günde aynı şekilde 3-4 cm kar yağsa buzlanma vs diyecekler derken 2-3 günlük tatil olayı olabilir dedim.
Sistemi tabiki güçlü bekliyorum işin içinde siklon var ne yapacağını kestiremedigimiz için efsane de yapabilir geciştirme karda
Son güncellemelere göre havada bile zor
-
İstanbul da hafta ya pazartesi salı Çarşamba okullar tatil olabilir. Hatta Perşembe de son dakika buzlanma sebebiyle eklenebilir
Hocam modeller öyle demiyor ama inşallah dediğinz kadar kar olur
-
Ara güncellemesi bakalım ne diyecek
Saatler kalmış bugub için model mi bakılır daha Şakir şakır yağmur işte
-
hocam bu -40 dan otesine pek akil sir ermiyor. modellerde cozemiyor daha bunlari. ama ben degdigi yerde deniz ve gol varsa ortaligi karistirdigina cok sahit oldum. yorum icin tesekkur ederim ama biraz kesin karamsar gordum sizi.

Hocam Deniz köpürse bile bize kırıntısı gelmez karayel yaramiyo
-
İstanbula hangi rüzgar lazım o zaman
Yıldız olsa kütleler direkt dalacak Karayel İstanbul'a yaramaz kolay kolay
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
boylede bir durum var. anlayan bilen arkadaslardan yorum alsak sevinirizŞartlar aynı bugünkü gibi rüzgar karayel var bütün yağış Batı Karadenize İstanbul olarak maalesef kuru soğuktan öteye gidemez.ayin 2 sinden sonra ısınma var zaten kısaca kar zor İstanbul'da geçmiş olsun.
-
Kaçsa ne olur?
Tahmin mi tutmaz ?
Öyle bişey demedim ama vade kısaldı oradan dönmez daha millet beklentiye giriyo hocamın en ufak lafında
-
Kaçan giden bir şey yok bekliyoruz.
Nasil vade kısaldı her güncelde her ortalama da yb yiyoruz kaçtı maalesef
-
Henüz biten bir şey yok ayın 15'i civarı salınım olabilir o sürece kadar sakin
Maalesef imkansıza yakın artık en az 20 sine kadar
-
Gece sizde günün erken saatleri bizde abi

Hocam sistem beklentiniz devam ediyor mu modeller bitirdi en az 20 sine kadar
-
Sinan

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rezalet
-
-
Beklediğiniz tarihlerde sistem emaresi hâlâ yok hocam