Rüya falanmı bu
rakimci1222 tarafından yazılan gönderiler
-
-
mehmet civan Gayet iyi duruyor site eline sağlık sorunda göremedim
-
bende kar yağmasını isterimde sürekli üstümüzde böyle dönüp durup kar getirmeyecekse hiç gelmesin boş soğuğun bi anlamı yol
Hocam alçak basınç alanları son 72 . saatte dahi oluşabilir. Bu vadeden önemli olan tek şey soğuk tarafta kalıyor olmamız her güncellemede önemli olan tek şey bu şuanlık. O yüzden yok kuru soğuk geleceğine afrika gelsin tarzı söylemler yıllarca kar yağınca yapılan kar esareti tarzı haber başlıkları gibi geliyor bana. Yıllarca bunu diye diye kar yağmaz oldu
-
boş soğuklar bunun yerine afrika yemeyi tercih ederim
Hocam bu tarz yorumlar olmuyor lütfen bu tarz olumsuzluk aşılayan yorumlardan kaçınalım.
-
Geçmiş olsun sinan abi
-
Gfs kadar batılı değil ama öğlen güncellemesinden bi tık batılı gibi
Çok çok az bi farkla öyle devamında ne yapacak bakalım
-
Yaptığı ara güncellemeye benzer
-
-
-
Ull çözmede gfs e güvenmem ben ayrıca bu gün burda yarın akşama doğru karadenizde olsada şaşırmam şuanlık iyi
-
Bu ay sonu öngördüğünüz sistem tüm ülkemizi de etkileyecek mi ?
Beklendiği gibi gelirse tüm ülke etkilenir
-
Bu da Ömer için

Biz o kadar senaryo arasından bunu alırız
-
valla sağda solda 2022 gibi olabilir diyenler varda bende pek anlamadığım için ümitlendim ama inşallah iyi bişey olur
Ull için 24 saatte bile kesin konuşulamaz şuan ümit değil sadece takip zamanı
-
Akıllanmayıp ull kovalamam.Radara bak kar yağıyorsa ull dir 18 i beklemeye gerek yok ki.Bu gece de kütle gelirse yağar kar zaten.Ben anlamıyorum insanları ocak ta sistem dönüşü kırıntı ull mi kovalarım ben

İstanbulda yaşayan bir insan her şeyi kovalamalı bence hocam zaten hepi topu ne kadar kar alıyorsun..
-
Bence takip etmesi en zevkli oluşum var önümüzde ULL. Az keyfinize bakın her güncelleme o zevki alacağız. Bi gün orda bi gün burda hiç bir model ortak çıktı vermicek falan tam benlik sistem ya