valla sağda solda 2022 gibi olabilir diyenler varda bende pek anlamadığım için ümitlendim ama inşallah iyi bişey olur
Ull için 24 saatte bile kesin konuşulamaz şuan ümit değil sadece takip zamanı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvalla sağda solda 2022 gibi olabilir diyenler varda bende pek anlamadığım için ümitlendim ama inşallah iyi bişey olur
Ull için 24 saatte bile kesin konuşulamaz şuan ümit değil sadece takip zamanı
Akıllanmayıp ull kovalamam.Radara bak kar yağıyorsa ull dir 18 i beklemeye gerek yok ki.Bu gece de kütle gelirse yağar kar zaten.Ben anlamıyorum insanları ocak ta sistem dönüşü kırıntı ull mi kovalarım ben
İstanbulda yaşayan bir insan her şeyi kovalamalı bence hocam zaten hepi topu ne kadar kar alıyorsun..
Bence takip etmesi en zevkli oluşum var önümüzde ULL. Az keyfinize bakın her güncelleme o zevki alacağız. Bi gün orda bi gün burda hiç bir model ortak çıktı vermicek falan tam benlik sistem ya
yine bi en kötü görsel şölen alsak güzel olacak soğuklar kalsınülkede kışı hissedelim
![]()

tabi bu takipleri yaparken ull nin son 24 saatte bile tamamen değişebileceğini unutmamak lazım meraklı olduğumuz için başladık takibe
Haydi bakalım ullcik yap hareketini
Gfs başladı güzel bir güncelleme olması dileğiyle ull yi takip ediyorum
Gfs bakalım birde ay sonu sibirya öncesi bi dek sistemi yaşarız belki
Takip edilecek bir ull var
Ocak sonuna beklediğimiz sistem Avrupa'ya meylediyor gibi gözüküyor Azor'dan dolayı mı yoksa kutup girdabı pozitif olduğu için mi aşağı inemiyor Sinan
Biraz daha sabır hocam biraz daha henüz random denemeler yapıyorlar 4 5 güne asıl görünümler başlar
ecmwf öğle ara güncellemesi soğuk daha uzun kalıyor üstümüzde soğuk hava severiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Son saatler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Görüntü bir yerden tanıdık geldi Athena hocam bizim senle kabus
O tarihlerde bir hareketlilik olacağı aşikar ama Avrupa’ya mı gider bize mi gelir orası daha tam net değil
Belki ikiside değil hocam