Bu sistemde azor vardı altı iyice oyuldu şimdi tam tersi ve bayadır azor göremiyoruz modellerde artık yeter
Azorun bize artık bir borcu var keşke ödese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemde azor vardı altı iyice oyuldu şimdi tam tersi ve bayadır azor göremiyoruz modellerde artık yeter
Azorun bize artık bir borcu var keşke ödese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf çok büyük bir blokaja açık kapı bırakmış. Ayrıca ecmwf deki Sinoptik çok güzel İskandinav Cok iyi yerde biraz kuzeyde şismis olsada güneyindeki soğuk bize fazlası ile yeter. Burda azorun devreye girmesi gerekli. İtalya üzerindeki siklonu hızlı dogulatarak İskandinav el atması lazım sonrası zaten yukarda top halinde duran soğuk cekirdek Karadenize kadar iner
Kaçan soğuklar bana hep şu sistemi andırıyor..
sibirya bize çok güzel göz kırpıyor ama bu şekilde azor bu şekilde iskândinav ile zorThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam ecmwf akşam çıktısındaki parazite odaklanmamız lazım gibi eğer ecmwf haklı ise tabi. O parazit efsane kışlar arasına girecek sistemi kaçıran nadir unsurlardan biri
Gidiş yolu sıkıntılıydı zaten en baştan beri. İskandinavya için ecmwf ye güveneceğiz gfs ayrı kafada 2 3 güncellemedier büyük balık kafkaslar yolcusu bakalım sabah ne olacak
Bence gayet güzel İstanbul için çok güzel çıkmış boğaz için özel bant vermiş hatta
Eklemeyi unutmuşum bahsettiğim ecmwfnin son saatlerde verdiği büyük balık hocam bu vur kaç tipi sistemler değil
Beklediğim gibi ilerlemiyor hayırlısı kötü gelicek gibi
160. saatlerden itibaren başlıyor serüven
Toplanalım gececi tayfa 👏 atmaya başlarım biraz müsade
Buralardayız heyecandan uyuyamayızki abim sendeyiz
Batı bölgeler diyelim kısaca Batı bölgeleride etkileyecek sistem bekliyoruz artık
aldık ya sistemi ülkenin yüzde 85ine kar yağdı daha ne olmasını istiyorsunuz anlamadım
İstanbula kar yağmadığı zaman alamıyoruz oluyor hocam haklılık payıda var bir nebze
Yayınlar iyimi
İyi abim bu gün katılamadım yarına açarsan inşallah gelicem
Eline sağlık bu arada Athena
Daha çok değişir iskandinavya olsunda ne olursa olsun iskandinavya var anafikirde
Daha çok değişire katılıyorum gece gfs de tam gaz takibe devam. Şu fransa ispanya cezayir yapan alçak basınç ne kadar güçsüzleşirse kutubu alırız direkt. Burdan bir başka türlü 2018 e yürek dayanmaz şans bizimle olur inşallah
İzlandanın birazcık sakin durması lazım parazitlerinde az olması lazım daha çok değişir Perşembe Cumaya kadar vakit var
Aslında izlanda çokta sıkıntı yapmadı bana kalırsa asıl can sıkan o parazit oldu gfsdede var aynı parazit yine bi iç sıkıntısı geldi

Görüntü öyle b öyle rahatsız etmedi fena tat kaçırdı yalan yok