Aydiner tarafından yazılan gönderiler

özgürlüğüme zincir vuramayınca beni içten çökertmeye çalışan kendi karanlığında kaybolmuş zavallıların açtığı o sinsi ve kirli savaşın benim üzerimde zerre hükmü yok çünkü ben kırılmam ben eğilmem ben boyun eğmeyi hiç öğrenmedim en derin acının içinde bile dimdik duran bir iradeyim beni çaresiz görmek isteyenler sadece kendi çaresizliklerinin yankısını duyarlar ben düşsem bile diz çökmeden düşerim can verirken bile susarım ama asla yalvarmam çünkü benim içimdeki özgürlük onların kurmaya çalıştığı bütün duvarlardan daha büyük daha sert

Daha geçen hafta hava forumda x i yöneten Kişi hakkında eleştiri yapıp hesap yöneticisinin değişmesi gerektiğini yazınca ban yedim. Sivilceli ergenos herif

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tekrar anlatıyorum bahar mevsiminde olma ihtimali yüksek bir şeyi kötü algılamamak lazım.

Sebze Meyveler için en iyi dönem mayıs ortası eylül dönemidir.

Bundan öncesinde zaten olacak bellidir. Yani nisanda soğuk istememek sizi haklı da yapsa zaten çok yüksek ihtimal olacağı için olacaksa da olsun kafasında olmak lazım.

Nisan zaten hastalık dönemidir. Havalar hâlâ Tam ısınmamıştır. Mayıstan itibaren meyve sebze derdine düşmek gerekir diye düşünüyorum

O yüzden bahar mevsiminin özelliği gereği Nisanda soğukta isterim sıcakta

Diyagram sonundaki uzun yıllar ortalamasına bak normal ortalamaya bak. Sıcak atağın gelme ihtimali en yüksek olan dönemde sıcak atak göstermemiş😎😎

Herkesin havaların ısınmasını istemesinden anlaşılmalı ki. Kış mevsimine en bağlı kişi benim. Ve gururluyum. Yaz mevsimini sevmiyorum çünkü hareket özgürlüğü gezme tozma derdinde değilim evde kalmak benim için aşırı sorun değil.

Benim kış mevsimini sevme sebebim. Rahatlık konfor değil genel Olarak psikolojiktir. Ben mevsimlere rahatlık açısından bakmam. felsefik bir his arayışı içerisinde olurum. Mesela havanın kapalı ve soğuk olması. O derinlemesine kasvet ve soğuk sanki bana sabırlı olmayı öğretiyor. Gece çıkan fırtınası benim yerime sitem ediyor hayata.

Çoğu insan mevsimleri sevme sebebi aman rahat hissedeyim Daha dinç hissedeyim gibi şeylerdir Ama dediğim gibi benim bir mevsimi sevme sebebim daha fazla gezme tozma değil. O kış ve sonbahar mevsiminin bana yaşattığı o atmosferik his. O güzel duygu için severim ben mevsimleri.

Ama yaz mevsiminde sıcak istemeden de olsa psikolojik anlamda zorladığı ve birbirinin kopyası günler olduğu için ben bir farklılık arıyorum hep aynı şeyi yiye yiye bıkmak hissi gibi düşünün.

Daha net açıklayacak olursam.

yaz neden bana boş geliyor
    günler fazla benzer
    atmosfer tekdüze (hep güneş hep sıcak)
    İçsel derinlik hissi azalıyor
    zorunlu bir iyi hissetmelisin baskısı var.

Yani ben iyi hissetmek istemiyorum sadece aynı zamanda derin hissetmek istiyorum ama yaz mevsimi derin hissettirecek bir mevsim değil

Bazen tamamen unutulmak istiyorum. Adımın bile anılmadığı, hiç kimsenin beni hatırlamadığı, ve insanlarla neredeyse göz göze gelmemin imkansız olduğu bir yerde yaşamak istiyorum. Sadece doğa ve ben.. Başka kimseyi istemiyorum. Ne sevecek bir insan ne nefret edecek bir insan. Tıpkı ölmüşümde aradan 200 yıl geçmiş gibi unutulmak istiyorum.. Yalnız ama Özgür, yalnız ama mutlu. Biliyorum bunu yapmak neredeyse imkansız. Ama en azından insanlardan tek ricam ölmüş biri kadar beni unutmaları..

Uzun zamandır benzer mesajlara şahit oluyorum. Bahar ayında soğuk gelmesin Don vuruyor Meyvelere Sebzelere diye.

Arkadaşlar bahar mevsiminde bu tarz olumsuzlukların olmadığı sezon nadir görülür. Yani doğanın kendi toparlanma sürecine Kadar bu tarz sıkıntıları çoğu zaman yaşarız. Olma ihtimali yüksek şey için olmamasını umut etmek biraz saçma. Don vurma olayıda doğanın bir parçasıdır. Bunu bir tür hayvan içgüdüsü gibi hayal Edin. Bu coğrafyada gerçekten güzel bir bahar mevsimi yaşanması zaten dengesiz Hava durumları demektir. Bu yüzden bırakın bazen kar yağsın bazen sıcak olsun

Zihnimde uzun zamandır bir yorgunluk var..

Sebeplerin arasında uykusuzluğu birinci sıraya ikinci sıraya da melankonik huzuru Koyabilirim.

Melankonik huzurda Hafif sisli ve puslu hissedersiniz. Ama mutluda Hissedebilirsiniz aynı zamanda.. Geçmişin sırlarını düşünürken canlı ve siyah beyaz görüyorum bütün anıları. Gecenin bir karanlığında çıkan bir karayel fırtınası da eşlik ediyorsa ne mutlu benim ruhuma...

Gecenin sessizliğini hep hissetmişimdir derinlemesine. Fazla ışık vurmayan odamda zifiri karanlığa hiç uyumamaktan şahit olmuşumdur.. Uykusuzluk o kadar zor ki kelimelerle tarif edilemez...

Bu bir tür hayatı salmak mıdır bilemem ama en ufak şeylerle bile mutlu olmaya başladım. Başta en ufak şeyi kafama takarken. Havanın buz gibi soğuması ve kasvetli olması bile beni derin huzura çekiyor. Neden bu kadar mutlu olmaya başladım ve bu bir başarı mı bilmiyorum ama uzun zamandır melankonik huzur hissediyorum.

Anlattım ya sisli puslu, düşünceli ama bir o kadar da mutlu. Gözlerim siyah beyaz görüyor kalbim boşlukta. En büyük sorunda zaten boşluğun içinde anlamsız mutlu hissetmem...

26 şubat 2025 perşembe saat 22:45