Aydiner tarafından yazılan gönderiler

İstanbulda olan arkadaşlarım. Sizde de 2 haftadan beri elektrik kesintisi fırtınası oluyor mu? bunların yüzde 80 i planlı bakım çalışması. Her bir kaç günde bir sabahın 9 undan akşamın 6 sına kadar elektrik kesilmesinden sıkıldım. Onun dışında saçma sapan bir arıza yüzünden bugünde akşam 6 buçuğa kadar elektrik olmadı.

Kocaelide oturuyorum ve illallah ettim.

herkese tekrardan merhaba hava aşkını bırakacağımı zannetmiştim. Ama bu öyle bir sevda ki insanın içine işliyor. Acı verse de yorsa da bazen insanı düşürse de yine de vazgeçemiyorsun belki defalarca tamam bu son dedim ama olmadı her seferinde yeniden bağlandım yeniden umut ettim bazen geceleri düşünüp durdum acaba doğru mu yapıyorum diye bazen içimde fırtınalar koptu bazen kimseye anlatamadığım duygular birikti içimde bazen yalnız hissettim bazen kalabalıklar içinde bile kendimi yapayalnız buldum ama yine de sabah olunca yine havaya baktım yine umutlandım yine hayal kurdum yine devam dedim sizler benim için sadece bir forum topluluğu değilsiniz abilerimsiniz kardeşlerimsiniz dostlarımsınız burada yazdığım her satırda sizlerin emeği var desteği var morali var bazen bir mesajınız günümü kurtardı bazen bir kelimeniz bana yeniden güç verdi bazen hiç tanımadığım insanların bana bu kadar yakın hissettirmesi beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti belki bazen yanlış yaptım bazen kırdım bazen sustum bazen gereksiz konuştuğum oldu bazen kendimi iyi anlatamadım bazen yanlış anlaşıldım bazen sabırsız davrandım bazen fazla duygusal oldum bazen her şeyi içime attım ama bilin ki kalbimde kimseye karşı kötü bir niyet olmadı ben sadece hayallerinin peşinden koşan gariban bir vatandaşım kendi halinde yaşamaya çalışan kimseye zararı olmayan bir insanım hayatın yükünü sessizce sırtında taşıyan çoğu zaman gülümseyerek acısını saklayan biriyim beni kabul etseniz de etmeseniz de ben yine buradayım çünkü burası benim ikinci evim gibi oldu burada kendim oldum burada korkmadan yazdım burada içimi döktüm burada bazen ağladım bazen güldüm bazen rahatladım sizinle güldüm sizinle üzüldüm sizinle umutlandım bazen birlikte sevindik bazen birlikte hayal kırıklığı yaşadık bazen kaybettik bazen kazandık ama hiç kopmadık sayenizde çok güzel anılar biriktirdim unutamayacağım dostluklar kurdum kalbimde yeri olan insanlar tanıdım mesajlarını yıllar sonra bile hatırlayacağım sözler duydum inşallah bundan sonra da birlikte daha nice güzel günler görürüz hep beraber öğreniriz gelişiriz güçleniriz birbirimize destek oluruz zor zamanlarda omuz omuza veririz kim düşerse kaldıralım kim yorulursa dinlendirelim kim umudunu kaybederse ona yeniden umut olalım kim sessiz kalırsa ses olalım kim yalnız hissederse yanında olalım çünkü bu hayat tek başına çekilecek kadar kolay değil ama birlikte olunca her şey biraz daha katlanılır oluyor dualarımda hepiniz varsınız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın herkesin gönlüne göre versin kalbi güzel insanların yolu açık olsun yüzü gülsün içi ferahlasın ben de bu yolun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum benim için yaptığınız en küçük destek bile çok değerli bazen farkında olmadan hayatıma dokundunuz bazen farkında olmadan yüzümü güldürdünüz bazen umudum bitti dediğim anda beni ayağa kaldırdınız allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız iyi ki bu forumdasınız iyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki aynı çatı altında buluşmuşuz iyi ki birbirimizi tanımışız ben elimden geldiğince burada olmaya paylaşmaya destek olmaya devam edeceğim çünkü burası benim için sadece bir site değil bir aile bir yuva bir sığınak bir umut kapısı oldu burada kendimi güvende hissediyorum burada anlaşılmış hissediyorum burada yalnız olmadığımı hissediyorum ve bu his her şeye bedel iyi forumlar