gfs kuvvetli poyraz vermiş bu şekilde hissedilen sıcaklık sonbahar gibi olur bu tarihte
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugünde hava güzel 28 derecenin altındayız ve nem çok yüksek değil.
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tamamen manyağım ben ya. Sırf hava serin diye dışarıda gezme rekorumu kırdım. Benim kadar saplantılı hava aşığı Yok 😂
-
Hava öyle güzel hale geldi ki üşütüyor artık
-
Anlık değil sürekli kuvvetli esen bir rüzgar vardı. Oradaki serinliğe şahit olsanız miss
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hafta içi güneşin altında 35-40 dereceler rahat görülür. Değerini bilelim bu havanın.
5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hava şahane ..
Sonbaharı anımsatır çünkü kendisi gelmiş. 😂
-
Yalnız şimdi kontrol ettim yer seviyesi sıcaklığını bir tık daha düşürmüş modeller
-
İstanbul için ve çevresi için iyi sadece
-
Yalnız Ecwmf gıcığına göre Hava O kadarda fazla bulutlu değil. O bilirse yanılırız. 😂
-
Haziran ayının son haftası bir şey olur mu acaba ya indexlerin güncellemesini merakla bekliyorum şüphe ettim bak. 😂
-
-
Bir kaç gündür 30-32 derece arasında olmasına rağmen, denizlerin tam ısınmamasından mıdır nedir poyraz bayağı serin esiyor. Gölgede gezsem ful 24-25 derece zannedecem Havayı. Güneş altında yanıyoz gölgede mis gibi serinliyoz😂😎😎