İncele hocam 2000 e yakın paylaşım var. Çok aşağıya inip kış paylaşımlarına da bakabilirsin.
Paylaşımlarını rtledim sende benimkileri rtlersin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİncele hocam 2000 e yakın paylaşım var. Çok aşağıya inip kış paylaşımlarına da bakabilirsin.
Paylaşımlarını rtledim sende benimkileri rtlersin
Nasıl yani
Aşağı sayfaları incelemişim. Yukarıda varmış.
Güzel ama tahmin olayı fazla göremedim hesapta
Aydiner seni X'ten takip ettim hocam:))
Hangisi bay Trakya mu
Bu meyve sebzelere özellikle son yıllarda ne yapmışlarsa iyisini bulmak çok zorlaştı. Az önce migrosta renkleri çok güzel kayısılar aldım dedim iyi gider eve geçip yedim bir şeye benzemiyor tatları.
Domatesi hiç sormayın rezalet tatsız.
Icona göre akşamüstü kuvvetli rüzgarla hava üşütür. 20 derecenin altına böyle rüzgar çoğu kişiyi üşütür.
Neresi serin ? Güneş altında en az 40 derece hava.
Gölge
Güneş yakıyor ama aslında hava serin buna poyraz etkisi mi diyorlardı 😂
Şu serin hava dalgası gelse de rahatlasak. Gölcük nedense bir kaç gündür gece sıcaklıklarında İstanbuldan daha yüksek kalıyor. O yüzden İstanbul rahat.
Gölcükte sırf nem var diye bir kaç derece farkla gölcük rahat nefes alamıyor.
Mesela şuan 21 dereceye yüzde 80-90 nem eşlik ediyor.
Ancak İstanbul 20 derecenin altına indiği için yüksek nem fazla sorun teşkil Etmiyor.
Gelecek serin hava dalgasında gündüz sıcaklıkları çok rahatken bu durum gece sıcaklıklarınada çok olumlu katkı sağlayacak ve en azından bir kaç gün rahat uyku uyuyabileceğiz.
Yoksa gece vantilatörü çalıştır sabaha karşı içerisi buz gibi olsun her sabah üşümek olmuyor yani.
Eğer bulutlu ve en az 15-18 km rüzgar olursa bu sistemde akşamüstü sıcaklığın bir iki tık daha düşmesiyle özellikle sahil kenarı olmak üzere bünyesi dayanıksız olanlar üşüyebilir.
Gölgede fazla sorun olmasa da, kapalı alanlarda yani özellikle otobüslerin içi çok bunaltıcı oluyor.
Özellikle ilaç kullanırken 1 öğün atlamak bile riskli, neden böyle bir şey denedin ?
Ne açlık hissi vardı ne tokluk. Dedim 2 gün yemeyeyim bakalım ne olacak. Tövbe haşa yeme içme ihtiyacım olmuyor sanki
Kendimi test ettim acıkacak mıyım diye. 2 gün boyunca yemek yemedim hafif bir halsizlik dışında bir şey olmadı. İlaçlar mı yaptı yoksa gerçekten iştah çok mu kötü anlamadım 🙄