Güneş yakıyor ama aslında hava serin buna poyraz etkisi mi diyorlardı 😂
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu serin hava dalgası gelse de rahatlasak. Gölcük nedense bir kaç gündür gece sıcaklıklarında İstanbuldan daha yüksek kalıyor. O yüzden İstanbul rahat.
Gölcükte sırf nem var diye bir kaç derece farkla gölcük rahat nefes alamıyor.
Mesela şuan 21 dereceye yüzde 80-90 nem eşlik ediyor.
Ancak İstanbul 20 derecenin altına indiği için yüksek nem fazla sorun teşkil Etmiyor.
Gelecek serin hava dalgasında gündüz sıcaklıkları çok rahatken bu durum gece sıcaklıklarınada çok olumlu katkı sağlayacak ve en azından bir kaç gün rahat uyku uyuyabileceğiz.
Yoksa gece vantilatörü çalıştır sabaha karşı içerisi buz gibi olsun her sabah üşümek olmuyor yani.
-
Eğer bulutlu ve en az 15-18 km rüzgar olursa bu sistemde akşamüstü sıcaklığın bir iki tık daha düşmesiyle özellikle sahil kenarı olmak üzere bünyesi dayanıksız olanlar üşüyebilir.
-
Gölgede fazla sorun olmasa da, kapalı alanlarda yani özellikle otobüslerin içi çok bunaltıcı oluyor.
-
Özellikle ilaç kullanırken 1 öğün atlamak bile riskli, neden böyle bir şey denedin ?
Ne açlık hissi vardı ne tokluk. Dedim 2 gün yemeyeyim bakalım ne olacak. Tövbe haşa yeme içme ihtiyacım olmuyor sanki
-
Kendimi test ettim acıkacak mıyım diye. 2 gün boyunca yemek yemedim hafif bir halsizlik dışında bir şey olmadı. İlaçlar mı yaptı yoksa gerçekten iştah çok mu kötü anlamadım 🙄
-
Daha aşağı senaryolar hala ve hala var. Daha güçlenme anlamında hala belirsizliğini koruyor sistem
-
Ao yu - 1 yapıp naoyu - 1.5 yapma hayali.
Ao Yukarıda soğuk biriktirir nao da indirir 😎
-
Genel olarak yükseliş eğiliminde. Ama yeteri kadar tırmanamazsa bir tane daha kopabiliriz gibi. Ama daha ileri tarihi görmek lazım
-
Ulan ao nao yu öğrendik o bile yetti sıcaklık tahminine. İlginç 😂
-
20-21 haziran gibi tam kuzeyimizde soğuk birikimi görüyorum Fakat ao nao da o tarihler belli değil yine uygun olursa daha güzel Bir serinleme bile olabilir
-
Gönlümde kalmış ve bana eski günlerin hissini yaşatan sadece sonbahar ve kış mevsimi kaldı. Başka hiç bir dostum yok. Her yaz bitiminin ilk serin hava dalgasında bolca dışarıya çıkar gezerim. Her senede bir kere bu müthiş anı Tanrı Bana nasip eder.
-
Paylaşım yapan hesapların altına yorum atmanı ds tavsiye ederim bolbol
Arada bir yapıyorum zatende anasayfada fazla karşıma çıkmıyorlar denk geldikçe yazıyorum
-
Aydiner kendi meteoroloji hesabımdan rtleyim mi ?
1000 e yakın takipçim var. Seni takip ediyorum. Yakında kalkındırırız seni.İyi olur vallahi çok sevinirim
-
Dostlar paylaşımlarımı Twitter da rtlerseniz sevinirim ☺️