Saçı tamamen aldık.
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
O yolculuk sonrası gezer, dolaşır ailesiyle veya kendisi, sonrası akşama gider teslim olur.
Uyku bu zamanlarda zaten sıkıntı eder,her zaman denk uyunmaz
Uyuması İyi olur birazda olsa. Onu bilmem ama ben bir gün uyumayınca felaket yorgun hissediyorum.
-
Yarın 03.00 otobüse biniyorum

Gece 3 te otobüs mü olur. Hem saat geç hem uyuyamazsın askerde Napa can uyuşuk uyuşuk gezersin.
-
😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Askerdeyim o tarihte
Ne güzel, hayırlı olsun inşallah.
-
15 haziran sonrası üç ihtimal bulunuyor, ya daha sağlam afrika atağı alırız, ya sıcaklık düşer ama hala sıcak olur, ya da hayrı sayılır bir serinleme olup özellikle bir iki geceyi rahat geçiririz. Eren
-
21 derecede klimayı açtım rahat rahat takılıyorum. Sıcak olmadı ev demiştim erken konuşmuşum 🙄
-
Bugün evin içi ısınmadı çok ilginç. Koruma duvar mı ördüler anlamadım.
-
Ecmwf 14 haziran gecesi fena sıcaklık vermemiş genel olarak rahat uyutur umarım o gün en azından böyle bir gece yaşanır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi akşamlar cümleten. Aydiner önümüzdeki sürece dair paylaşımlar gelecek mi ?
Dolaylı yoldan anlattım aslında
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Görünmez duvar var sanki. Elbet bilimsel açıklaması vardır da bu kadar huysuz bir meseleye gelemiyorum ben.
-
Yani o kadar sınırda kalıyoruz ki 250-300 km batılasak istanbul yağış alacak her yaz
-
Karasal çünkü oralar. İstanbul, Kocaeli gibi kesimlerde böyle kütleler genelde nadiren oluşur.
Üstün kütle arayışında değiliz zaten de, azıcık ilerisi Türkiyenin yazın kurak kalmasını anlayamadım. Hemen sınırımız bol yağış alıyor iki adım atsan trye ulaşacak yerlerde bile çıt Yok
-
Bulgaristan'da çok şiddetli hava olayları yaşanıyor.
Yazın zaten oraları kopuyor. Azıcık ilerisi Türkiyeden içeri giremiyorlar kütleler.
-
Dışarıya çıktığımda dedim ki sıcaklık bayağı yükselmiş ama kesin nem düşük hemen terletmiyor.
Harbiden de düşükmüş hislerim beni yanıltmadı Yine 😂