Aydiner türkiye genelde haziran ilk yarısında sıcak atak alıyor
Ondan hemen önce bahsediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAydiner türkiye genelde haziran ilk yarısında sıcak atak alıyor
Ondan hemen önce bahsediyorum
Geçen gün gördüğüm rüyanın özeti.
Evdeyim duvarda yaratıklı Resim gördüm. Sonra kulaklarım çınladı sonra aklımı kaybedip rüyanın içinde de kabuslu rüya gördüm. Sonra geçince uyandığımı zannedip Yine odamda buldum kendimi yine o resmi gördüğüm bu sefer bambaşka rüya gördüm rüya içinde. Böyle devam etti 10 sefer.
O gün çok yorgundum ondan mı oldu böyle bir şey acaba
Sebebi Hareketsizlik
Büyük ihtimalle öyle. Fazla dışarıya çıkmıyorum genelde otururum
15 dakika ağaçta Erik topladım diye 1 litre terledim yorgunluktan mahvoldum. Ne olmuş bana bu genç yaşta yahu🙄
Ay sonu gibi bir serin atak daha gelebilir. wriscuttern 👌👌👌
Batılı ve daha güneyli iniyor güzel. Sağlam bir iniş olma ihtimali var
Ufak bir rütbelendirme sistemi eleştirisi yapacağım. Üye olarak başlayıp sonraki üst kademe rütbenin acemi üye olması çok kötü olmuş. Sanki bir alt kademeye daha iniyormuşuz gibi. Onla ilgili düzenleme mükemmel olur
Serinlemenin kuvvetlenmesi açısından önemli bir güncelleme.
4 hazirandan sonra hava soğusun bilecikte olucam 1 aylığına
Senin fikrini almadık bu konu hakkında 😂
Ayrıca sinoptik görünüm daha sağlam görünüyor. En soğuk kısım (çekirdek potansiyelli görünüyor. Bu da sonraki zamanlarda senaryoların daha da aşağıya ve yukarıya karışmasına Neden olabilir Eren
Ay'ın 25 inden sonra ihtimaller hafiften arttı yeşiller girebilir.
Krem sürmezsem böyle kuruyor. Kurudukça sık sık nemlendiriyorum elimi. Hiç ellemezsem neredeyse yarılıyor Elim
Kardeşim bu elde meydana gelen rahatsızlığına doktor bir teşhis koydu mu? Fiyo dediğin krem genelde ciltte yanık ve benzeri durumda verilir ondan dedim.
Egzema içinde kullanılıyor
Bayramda uzun kollu bir şeyler gerekebilir yağış ve bulutluluk olursa