Veriler ışığında eylül ayının sonbahar gibi geçeceğini düşünen bir hoca var. Öyleyse 1 eylülden itibaren yaz'ı tarihsel olmasa da gerçek anlamda büyük oranda bitirebiliriz
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vallahi evde zaten kimse olmayacak tüm Pencereleri açıp yatıcam. Muhtemelen sabaha karşı üşücem ama buna değer 😂
-
Çok özel verilere felan bakmıyorum hocam sadece çok erken takibe alıyorum verileri saniyesinde kontrol ettiğim için ilk tahmin eden ben oluyorum 😂
-
Normalde iPhone alırım, ama ekran yenileme hızı 60 Hz olduğu için hevesim kırılıyor. Benim ekranım en az 90 olmazsa kullandığım telefondan zevk alamam
Şuan benim elimdeki xiaomi 11t Pro modeli 120 Hz ekranı var ve 120w şarj hızıyla 15 dakikada full şarj oluyor.
Hep en sevdiğim özellikler iphonede zayıf kaldığı için pek alasım gelmiyor iphone yi
-
Ay'ın 23 ünden itibaren kısmi sonbahar havası bekliyorum
20 derecenin altı hakiki sonbahar
22-24 derece arası sonbahar hissi yaratan sıcaklıktır.
-
gece yarısı canım bir acuka çekmiş. Hemen dolaptan aldığım gibi tüm paketi bitirdim. Bitirme sebebimde çok lezzetli olmasıydı. Çok başarılı valla yine alıcam markayı söylerim
-
Fazla zorlarsak +8 bile sokarız Ohoo
-
Üff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşten güçten çok fırsat olmadı hocam. Biraz daha sık gelirim artık.
Gel gel, yaz kış kavgaları, çebelleşmeleri yaşıyoruz cuhara ile. Ama bu sene Yazcılar kaybetti haberi yok. Önündeki serin hava dalgasının ciddiyetini hala anlamış değil sıradan zannediyor 😂😂
-
Ay'ın 23'nde gelmesi muhtemel serin atak oldukça cüsseli görünüyor.
Böyle gelmesini bekliyorum belki daha geniş alanda olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha iyi geliyor şimdilik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnşallah ortalama daha da iner
-
Bu potansiyeli şuan yaşadığımız yazdaki gibi kullansak her haftada bir sağlam soğuk ve kar geliyordu Marmaraya
-
Ay'ın 23'nde gelmesi muhtemel serin atak oldukça cüsseli görünüyor.
-
Sabah erken saatlerde kuvvetli bir sağanak vardı gökgürültüsü ile beraber. Sese uyandım ancak kalkmaya üşendiğim için radarı kontrol edemedim.,🙄