Daha iyisi için biraz benimle bu konuda öğretmek için ilgilenmeleri lazım. Tek başıma öğrendim dahası için biraz kavratılması lazım 😂
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
İkincisi, anlatım yaparken biraz meteorolojik terimler katabilirsin yazına. Mesela konvektif hareketlerin oluşması için gereklk enerji atmosferde var mı ? Bunu engelleyecek bir hava akımı gözüküyor mu ? vs vs..
Tavsiyen için teşekkür ederim. Öncelikle ben sayfamda basit anlatımları hedefliyorum. Kafa yormayan net ifadeler Daha çok hoşuma gidiyor.
İkinci olarak temel bilgilere sahibim. Ama hala çok profesyonel seviyede tahmin yapamadığımdan dolayı üst seviye metoeorolojik terimleri istesemde kullanamıyorum 😂
-
Diyagrama göre böyle ihtimal hala var.
-
500 hpa soğuğu bir iki tık güneylerse 29 unda yağışlar görülebilir.
-
sevdiklerimi kaybetmişimde ölüleriyle berabermişim gibi duygusuz kaldım.
Uyku sürem 4 saati geçmiyor ve bu yüzden gün boyu yorgunum. Kimler geçiyor hayatımdan ama asla hissetmiyorum. Belki sevenim vardır veya yoktur bilmiyorum. Ama benim hayatım benim devrim yıllar önce kapandı aslında... Artık sadece kalbim atmamayı bekliyor.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İlerleyen günlerde +8 girecek 850 hpadan. Genel olarak güneşli olsa da daha rahat hissedilecektir. Akşam ince bir şeyler gerekebilir üste
-
Gölcükte sıcaklık çok yüksek olmamasına rağmen yüksek nem dolayısıyla 30 derece gibi hissediliyor ve bunaltıcılık oranı yüksek. Özellikle haziran temmuz aylarında hiç 19 derecenin üzeri çekilmiyor o hayırsız nem illa ki her şeyi mahvediyor
-
Hayırlı günler. Whisper bizde de Antakya’da sel felaketi yaşandı geçen günlerde. Maalesef bizim oralarda da su baskınları yaşandı. Yağış sezonu hayırlısı ile bitsin insallah
Yağış sezonunun bitmesini istemekten Çok sakin sakin yağmasını istemek daha doğru. Çok yağınca da sıkıntı az yağınca da.
-
Ben paylaştım bugün. Güzel hit aldı.
hakkını verenler bu işin, iyi yerlere gelebilir ya.Uzun yazma şansım olsa çok detaylı girerim işe böyle çok sınırlı anlatabiliyorum 😂
-
İyi günler herkese. Aydiner Bayram tahmini gelir mi ?
Bu akşam gelecek
-
Haziranı rahat geçirirsek sadece bizi en çok temmuz ağustos zorlar genelde
Eylülde geceler serinler çok uğraşmayız o yüzden bir şey kalmadı (kendi zaman algıma göre)
-
Benim gibi kış ve sonbahar aşıkları için son bir şarkı..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren ben haklı çıkacağım galiba. İlk defa bir tahminde haklı çıkacağım fazla gaza gelmeyeyim bekleyim bakalım
😂The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren bahsettiğim olay buydu. Böyle bir şey olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.