Aydiner tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Krem sürmezsem böyle kuruyor. Kurudukça sık sık nemlendiriyorum elimi. Hiç ellemezsem neredeyse yarılıyor Elim

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ustalar x te uzman bir abiden görüş aldım neden son yıllarda özellikle yaz sağanaklarında gölcük yağışlardan az etkileniyor diye sordum ve fabrikaların yoğun olduğu yere denk geliyor olabilir dedi. Banada çok mantıklı geldi. Özellikle son yıllarda fabrika inşa edilmiş mi edilmemiş mi nereden öğrenebilirim.

Büyük ihtimalle o fabrikaları yok etmeden benim işim çok zor o zaman

Bende 10 senedir ayni sizin gibi cok ilac kullandim prof.doktorlara gittim gene iylesmedi

Sonra kendim

Bir iki defa pudrasiz eldiven kullandim gitti allaha sukur ama gunde 3 kere degistireceksin yattiginda kullanmayin deneyin insallah iylesir..

Allah Allah 10 sene süren kronik bir kuruluk ve çatlamanın sadece eldivenle geçmesi ilginç.

Sizlere tavsiyem duştan sonra nemlendirici kullanmanız su kaybını engeller benim gibi cilt hastalığınız Olmaz. Özellikle duştan sonra benim nemlendirici kullanmam çok önemli. Bir saat sonra Kurumaktan kazık gibi oluyor elim

Ellerimin kurumasına ve çatlamasına Çok kıl olmaya başladım babamla paraya fena kıydık 500 liralık sağlam bir nemlendirici aldık eczaneden artı doktorun yazdığı fito krem. Bundan da fayda gelmezse ki imkanı yok artık umudumu kaybederim.

😂

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.