Kocaelide hava mavimsi parladı ondan sonra deprem haberi geldi hataya çok ilginç
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
cuhara şöyle bir potansiyeli var. Ecwmf vermiş zaten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yok hocam 10-12 dereceler görülür gibi
Bakacağız.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Olursa çıldırırlar biz boşuna mı sabrettik kışın bitmesi için diyecekler 😂
-
Zaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
-
Temmuz ayını +8,+12 anomali sıcaklıgında bir atak almadan kapatacagımızı sanmıyorum bu son hafta olabilir kuzey kesimlerde 40 dereceleri zorlayacağımızı bekliyorum.
Öyle bir şey olacağına dair bir belirti göremedim ama sen bilirsin
-
2 gündür gölcükte Kuru bir sıcak var. O yüzden her ne kadar 32 derecelerde de olsak pek bunaltmıyor. Sadece güneş altında rahatsız oluyorsunuz
-
Ve bu yazı ben çok sevdim gönlümü almayı başardı.
-
pazar günü baya sıcak
Son yılların sıcaklarına kıyasla hiç bir şeye benzemiyor
-
Kararımı değiştirip poco x8 pro almayı düşünüyorumda nereden bulacağım o telefonu kim bilir. İnternet üzerinden almayı istemiyorum.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Daha gider sıcaklar
Eylül sonundan itibaren fazla bir şey bekleme sıcak namına.
-
Umarım havalar 17-25 temmuz arası falan genel olarak sıcak olur.
Ağustos sonundan itibaren geceler serinler pencere kapatırız. Ağustos ortasından itibaren yazın en sıcak dönemi bittiği için aşırı sıcak ihtimali biraz düşer. Ama yok demem yine olabilir. Ama risk azalır yani
-
Vallahi cennet gibi hava. Saatler ilerledikçe serinleme daha da artıyor. Şuan en güzel kıvamda
-
Çok sıcak olduğunda tüm forumlarda derler çok sıcak diye. Ulan 2 kez 20 derecenin altı görüldü hiç sesleri yok. Çok çakal bu Yazcılar he