Ne oyunu kardeşim ? Komplo yapmayı bırakın. O söylenen virüs asırlardır var ve düzenli olarak yakalananlar oluyor. Kanmayın şu medyanın işine. Azıcık araştırın.
Öyle bir virüs olabilir. Ancak virüs üzerinden sahte pandemi yapıyorlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe oyunu kardeşim ? Komplo yapmayı bırakın. O söylenen virüs asırlardır var ve düzenli olarak yakalananlar oluyor. Kanmayın şu medyanın işine. Azıcık araştırın.
Öyle bir virüs olabilir. Ancak virüs üzerinden sahte pandemi yapıyorlar.
Corona virüsten Sonra hentavirus diye bir saçmalık çıkarmışlar ve sözde ülkelere yayılıyor dün akşamdan beri aşırı şekilde gündemde. Eğer böyle sahte bir pandemi yine yaparlar ve o sıvıyı aşı diye pazarlarlarsa lütfen inanmayın kardeşlerim. Türk milleti ve dünya olarak bu iblislerin oyununa kanmayın. Aksi takdirde yine aynı şeylere döner gibiyiz
Kasaptan sucuk alıp evde bir yemişim Ammman Allahım böyle lezzetli sucuk yemedim. 21 yaşındayım hayatımda bu kadar lezzetli bir et yediğimi hatırlamıyorum
Aydiner ne durumdasın paylaşım yapıyor musun ?
Evet. Yapıyorum
Yani çalışmaya kalktığımda da ya şartları karşılayamayacağımdan dolayı alınmıyorum ya da bulunduğum ortamdaki insanlar bana psikolojik şiddet uyguladığı için yeteri kadar hevesim olmuyor. Benimde kaderim böyle ne yapayım
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
İşsizim Ben hocam. Çalışamıyorum. Yoksa alırdım
Aydiner x hava durumu sayfasında paylaşımlara devam edecek misin hocam ? Daha detayli ve güncel paylaşımlar yaparsan kısa sürede takipçi kazanırsın. X'de hava durumu yaz/kış sezonu aktif oluyor özellikle kış ve oraj sezonlarında.
Detaylı yapardımda benim yazacağım uzunluk sınırlı. Fazla uzun yazılar yazamıyorum. O yüzden özet özet geçiyorum. Premium üyelik almam lazım benimde param yok 😂😂
Takipte kalın lütfeennnnnnn
Bu sefer ciddi bir tavırla hava durumu tahmini yapmak üzere bir x hesabı açtım. Takip ederseniz sevinirim
23 nisanda görünen serin hava dalgası, güçlenerek hafif bir soğuk hava dalgasına dönüşebilir gibi.
Soğuk havalar bitti demek için, tüm olası düşük ihtimallerin sonlanmasını beklemek lazım. Yüzde 20 lik ihtimalleri yok sayıp artık soğuk olmaz demek yanlıştır.
İstatiksel olarak Mayısta dahi Soğuk olabilir. Ama zorla ama ucu ucuna.
Ki son yıllardaki İlkbahar dönemleri bir ilginç. Daha fazla soğuk olmaya başladı.
Bazı patternlerin inadını bilirsiniz. 1 ay boyunca bozulmaz. Mart 2022 yi hatırlıyoruz...
Öyle bir pattern gelir ki. Son yollarla bile kıyaslanamayacak kadar güçlü olur.
Ben zorun peşinden gitmeyi severim. O yüzden peşinde olduğum şeyler biraz tuhaf gelebilir insanlara.
Mayıs hakkında bir görüşüm olacaksa da hiç bir şey olmaz diyerek tedbir almamak hatadır derim.
İnsanın en büyük hatası düşük ihtimalleri küçümseyip ihmal etmektir. Başarısızlığın Yüzde 90 I düşük ihtimalleri küçümsemektir.
özgürlüğüme zincir vuramayınca beni içten çökertmeye çalışan kendi karanlığında kaybolmuş zavallıların açtığı o sinsi ve kirli savaşın benim üzerimde zerre hükmü yok çünkü ben kırılmam ben eğilmem ben boyun eğmeyi hiç öğrenmedim en derin acının içinde bile dimdik duran bir iradeyim beni çaresiz görmek isteyenler sadece kendi çaresizliklerinin yankısını duyarlar ben düşsem bile diz çökmeden düşerim can verirken bile susarım ama asla yalvarmam çünkü benim içimdeki özgürlük onların kurmaya çalıştığı bütün duvarlardan daha büyük daha sert
Yemin ederim adam kişiliksizin teki.
Daha geçen hafta hava forumda x i yöneten Kişi hakkında eleştiri yapıp hesap yöneticisinin değişmesi gerektiğini yazınca ban yedim. Sivilceli ergenos herif