Aydiner tarafından yazılan gönderiler

Boşuna alıyorlar 35 derece ve sonrası vantilatör hiç işe yaramaz. Hatta 40 derecede tam tersi daha beter bunaltır.

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Günah keçisi gibi düşün alt senaryoları dolaylı yoldan sisteme sebep olabilirler

O yüzden maalesef senin tahminine aykırı olarak bu alt senaryo yapılanmaları bir yerlerde çok hayırlı işlere sebep olabilir

mesela uzun yıllar ortalamasında kalarak sürekli kaçak şekilde aşağı yönler görürsek. Artık bir yerden sonra ortalamayı düşürme ihtimalleri artıyor. Çünkü şansımızı tek sefer değil her seferinde kullanmak demek bu

Sıcaklar aşırıya yakın olacak bu arada. Hafta başından ortasına kadar sıcaklık zirveye oynayacak. Sonrası karışık. Ciddi bir serinlik beklemiyorum. Normallere ineriz en iyi.

Bence risk alıyorsun sürekli uzun yıllar ortalamasında olup aşağı yönlü senaryolar olursa çekirge üçüncüde yakalanır daha doğru cümle serinleme ihtimalini arttırıyor Böyle uzun süreli aşağı yönlü senaryolar. Böyle olursa bir yerlerde çok güzel serinleme alabiliriz.

Bakın milletin komplo teorisi dediği bir çok şeyin gerçek olduğuna inanan biriyim. Ama bazıları gerçekten abartıyor bu kadarınıda gereksiz saçma buluyorum.

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Böyle uzun süreli ortalama ve aşağı senaryolar yakın tarihte olmazsa uzun vadede sağlam bir serinlik çıkarabilir. Devamıda varda henüz güncellenmedi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aslında 2-3 haftalık vadede bir şeyler görünüyorda birileri anlaşma mı yapmış ne yapmışsa kaliteyi düşürerek bilerek Orta vadede gözüktürüyorlar sistemleri bir tek benim dikkatimden kaçmadı sanırsam. 13-14. Günde değil tam 10. Günde pat diye diyagram sinoptik değişiyor anlamadım sanmasınlar 🎂😂

2 temmuzdan sonra sıcaklığı en azından 25 derecenin altına tutarsak nem fazla bunaltmayacaktır bunuda 850 hpadan karşılamak zor olsa da yer seviyesinden belki yırtabiliriz çünkü gfs yağış öngördü 3 temmuzda