Ardahanın keyfi yerinde
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
2-4 temmuzda mevsim normallerine ineceğiz gibi görünsede şansımız İyi ilerlerse bir iki tık altına düşebiliriz.
-
Sıcak giriyor özellikle Kocaeli 40 dereceye yakınlaşacaktır. Serin hava ait olduğu yere şutlanacaktır..
İğrenç kışı hatırlatan havalar bir süre görüşmemek üzere
Nem düşer gölgede rahatsız etmez
-
Sevmem. Kuru soğuk başka bir şey değil.
İlla kapalı olacak değil yağmurda olur canım
-
Özlendi. Hayalini kurunca bile mutlu oluyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Haziranın son günleri sağlam sıcak gelecek. 40 dereceleri rahat görürüz
O pek bir şey değil kuzey kesimler için ancak
-
İnanabilir misiniz ama bu bir mobil oyun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ula temmuz ayını görüyoruz modellerde hâlâ aşırı sıcak hava dalgası yok. Böyle devam ederse çok iyi olacak
-
Önceki trollükleri yoluyla tahmin ediyorum. 3-4 gün sonra +8 sokacaklar kesin ay sonu birileri özellikle benim mutlu olmamı istemiyor sanki 😂
-
Senaryolara göz atacaksak 850 hpanın 2-3 tık daha düşme ihtimali var önümüzdeki serinleme için. Küçük farklarda olsa vereceği rahatlık açısından faydalı olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Temmuz başı bir sıcak hava dalgası gelip sonra serinleme ihtimali var ama şuan için düşük ihtimal.
-
Hocam salın da yazın tadını çıkaralım:)
Tadını çıkarın bir şey demiyorum ki. Ama ben atmosferi yönetebilsem 29 derecenin Yukarısında Sıcaklık bırakmam yurtta
-
Haziran sıcak ay değildir ki, Temmuz - Ağustosa göre.
Ne kadar sıcak olduğunu tartışmadım. Ayrıca gayet sıcak ay. Full 20 dereceler olmaz dönem dönem sıcak olur
-
Bir sıcak aydan kurtulduk. 2 ay sabredersek geceler serinler.