Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Not: eski hakem yorumcusu penaltı dedi Mert tin pozisyonu için..ben pek bir şey görmedim,bir daha bakalım denk gelirse o ana
Hep penaltı denildi...Ben hakem olsam calmazdim oda başka mesele 🙂
Velhasıl Mert işi yalancı çobana döndü
-
UEFA Samsunspor için çok güzel bir yazı yayınlamış..
-
01 MART
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

Hak varsa verilsin,kim hak ettiyse alsın..Lakin bu ne benim,ne senin ,ne sizin,ne bizim nede TS kulübünün isteğiyle olmuyor..
Hak Adalet gözetmek şart...
O sene ele alınırsa TS ligi nasıl bitirdi,kimi kaç defa yendi...
Netice de o zamanlarda olan averajla sonuca bağlanan bir statü vardı ve FB ye verildi şampiyonluk.
TS evinde FB yı yendi 3-2
FB evinde TS yendi 2-0
Bireysel takım takıma da bakınca zaten averaj farkı var
-
Dayi son dakika direkten döndü Fenerbahçe'nin dedim ki Trabzonspor'un ahı devam ediyor.
TS FB maçından haksız bir galibiyet almışsa,haksız bir şeyler varsa, olmuşsa doğrudur...
-
Bazı oyuncuları yazarız yatan yuvarlanan kişilere tahammül edemem.. Hangi takımda olursa olsun.Mert denen adama da dikkat ederim, geçen hafta 10 kişiden son anlarda yenilen ve beraberlik ile biten maçtaki golde ne yapmıştı? Adam kafaya yükseliyor bu direk rakibine elle,ayakla yükselerek dalıyor..Topla alakası yok,bu mac özetinde de gördük ki Mert aynı işlere devam ediyor.. Rakip sahada yaptığı iki tiyatro sahnesinde yine başrol oyuncusu Mert..Ya kardeşim yaptığın işe saygın olsun,para kazandığın yerde başkasının hakkına girme.. Allah'tan hakem sana aldanmamış..
Diğer pozisyonlara pek bakmadım, önemli de değil
Not: eski hakem yorumcusu penaltı dedi Mert tin pozisyonu için..ben pek bir şey görmedim,bir daha bakalım denk gelirse o ana
-
Daha Çok Göster
FB yönetiminin ve hocasının ettiğini GFS, ECMWF etmedi.. Yazıklar olsun hocaya da, yönetime de.
Galatasaray a 4.sampiyonluk hayırlı olsun demek düşer bana .
Süper Ligte forvetsiz bir başarı olamaz, şampiyon olunmaz.
3 forvetini yolla sonra orta saha veya başka birilerinden medet bekle.
Forvetsiz oyun düşüncen varsa neden sörloht veya Lookman veya o bu, şuyla neden görüşmeler yapıldı.?
Ali Koç un alacaklarının üstünü çizmesi bir destek,sponsorluklarin devamı bir destek...Bu kadar istim üstünde olan bir takımı forvetsiz bırakmak neyin nesidir iş bilmezler?
Psikolojik baskı diye bir şey vardır,hem sahaya çıkmadan rakiplerine hemde sahaya çıkınca rakip oyunculara baskı oluşturur.Bunu da bilmeyenler düşünmeyenler koltukları işgal etmesinler.
Başta rakibin Lig lideri Galatasaray yönetimi, hocası,taraftarı vallah gülerek izlerler bu durumu. Ekmeğine yağ sürmüşsün rakip olarak,ve afiyetle ye dersiniz,dediniz.
Musaba ve Mert günok Avrupa tahtasına yazılmayacak demiş beyimiz,yahu bu adam musaba formayı giydi ağladı, oynadığı her maçta neler yaptığı, yapacağını gösterdi.
Bölgesini hallaç pamuğu gibi attı, atıyor.Nasil yazılmaz Avrupa tahtasına be adam?
Mert geri geldi ama nasıl bir kaleci,kalitesi, kariyeri ortada neden yok ve yazılmaz?
Tırmalamaya devam eder bu takım.
Hoca iyi adammış, çalışkanmış, oyuncularla arası iyiymiş vesaire vesaire.
Gelirken sessiz geldin,kimse karşılamamış, böylece gidişin de sessiz olur.
Not: Şerif ise forvetimiz bakacağız bakalım nedir ne değildir.Kapali kutu zaten
Buyrun tekrar cenaze namazına
FB takımı iş bilmez hoca ve başkanıyla 9 beraberlik ile ligi yenilgisiz 2. veya 3.bitirerek destan yazacak ellam.
Forvetsiz olmazzzzzzz, bazılarını kollamakla bu iş olmazzzzzzz
Nene denen adama yer açacağım diye İrfan i yedin hoca,forvetin yok milli golcü Cenk i yedin.
Mert, yiğit Levent vesaire vesaire ile olmazzzzzz,sana ait prenslerini sen kollamaya devam et..
Dedik ya nasıl sessizce gelmişsen kimse seni karşılaşmamışsa giderken de öyle olacak bu gidişle..
Ara transferde almadığın veya gereksiz yere yolladığın adamlar,yok yere kadro dışı ettiğin kişiler senin ayağına kurşunu böyle sıkarlar
Bitti gitti gidiyor,bu kadroyu forvetsiz bile malzemeci hazirlasa senden iyi kadroyla sahaya çıkar.