Varmı bakabilecek bir hocamız, anlayan abilerimiz?
Pazar sabahına kadar ordu merkez 20cm kar alabilir mi arkadaşla iddiaya girdik yorumlayabilir misiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVarmı bakabilecek bir hocamız, anlayan abilerimiz?
Pazar sabahına kadar ordu merkez 20cm kar alabilir mi arkadaşla iddiaya girdik yorumlayabilir misiniz
mehmet civan eline sağlık,ben okumadım bunu , yarım aklım var zaten oda uçmasın benden
Bakabilir miyiz abilerim?
Buradan alayım Karadeniz konusuna alıntı EDELİM
Arkadaşlar bakarlar abim
21 ŞUBAT
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
Kafkas ihtimali gözüktü sistem uzayabilir belkide
İnşaallah abim,
Eskişehir an itibariyle ekşi 10 derece
Bizde de sizdeki gibi sıcak çok
Bakayım hemencecik,
Evet eksi 9.7
Hissedilen anasının nikahı derece -15 falan
Kuru soğuktan iyidir dayi. Deniz olmasa bak onu da alamazdık iç kesimler kuru soğuk çekiyor
Bize çamur atma üle,bizde olan yağış kimde var 😅😅
Klâsik yağış olmalı,benim bildiğim gelir kar, saatlerce yağar da yağar
Neymiş o anlık pata küte eder kaçar,sonra bekle bakalım kütle mutle 😁😁
Video atilmiyor
Daha önce de soruldu,galerimiz var video atılıyor..5 video 100 fotoğraf atılabilir.
Sağda menüye tıklayıp galeriye gidilir,oradan da yükle butonuna basılır vsvs görünce takip ile atması herkese kolaydır
Yine de aşağıya alıntı edeyim o ilk galeriye atma mesajı diyelim
Arkadaşlar sitemizde forumdan ayrı ama forum içinde galerimiz var.
Sitenin yükünü hafifletmek amacıyla ayrı bir galeri mevcuttur
5 video ve 100 fotoğraf idi sanırım
Şöyle menüye tıklayıp, galeriye gidin ve yükle seçeneğini seçin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bundan sonra da galeride olan size ait video veya görseli bir başka veya bölgede paylaşmak için ise ya galeriden link kopya edip atın yada aşağıdaki görseller den yola çıkarak galeride olanı paylaşın
Link olarak geliyor normalde gözükmüyor mu
Gözüküyor genelde açılıyor görseli içeriği
21 ŞUBAT
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İnstagram herhangi bir paylaşım
Atıyoruz serbest
İnstagram da paylaşamıyor muyduk
Havalarınsesi sayfası mı yoksa genel Instagramdan herhangi bir şeyi burada paylaşımımı sordun
bu arada gfs'nin verdiğini başka yerde görmüştüm sonra gerçi baktığımda gördüm de önemli olan bence ilk kendimin bakması ama güncelleme saatlerini de aklımda tam tutamadım özellikle öğlen ve akşam. bazen rastgele gezinirken karşıma çıkıyor gfs yine şurayı vurdu vesaire. ileride kendimin yorumlamasını az çok yapacak şekilde ustalaşmakta isterim
Siz gençler yaparsınız,az zaman harcayın yeterlidir..Sizde herşey kayıt zamanında şimdi..Okursun, bakarsın aklınızda kalır.
Bizde o işler olmuyor artık 😁
Şimdiden sana ve tüm arkadaşlara başarılar.En iyi hobi hava durumu, meteoroloji bilgileri ve coğrafyadır