Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem böyle takip edilir
Elektrik yok ama kandilde, çayda
,sistem de var,soba da yanıyor artı bonusu dışarıda yer yer kky var
😊😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Takip edelim yorumlarımızı yazalım birbirimizle uğraşmayalım yanlışsa güzelce yanlış diyelim açıklamasını yapalım beğenilerimizi paylaşan arkadaşa atalım
En güzeli bizlerin olsun inşaallah 🤲
-
Paylaşım var beğeni de olmalı
HAYDİ BİSMİLLAH hayırlısı olsun,en iyisi olsun inşaallah 🤲
-
Eline sağlık Sahutt herkes adına en iyisi olsun, sürprizleri olsun
-
Snow Hound hayırlı olsun, başarılar abim
-
model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın
Bizden yana da helal olsun,ne hakkımız olacak.
Uzaklaşma yine de seni burada her zaman görmek isteriz 👍
-
-
İsterseniz paylaşabilirim spoiler
Ekşi ise atma 😊
-
Eline emeğine sağlık Athena sağolasın 👏
Eşlik eden, beğeni ve yorumlarla katkıda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar
-
Hayırlı olsun, başarılar abiler👏
-
18 ŞUBAT
GEM
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
18 ŞUBAT
İCON
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hava bu raddeye geldi yerleşti, beklenen de oldu bugün için..Bu saatten sonra vermiş vermemiş pekte önemli değil galiba
Ben anlamam ama adı hava derim ve hava şartları gerekli veya beklenen hamlesini yapmışsa bitmiştir
-
Yapmış bir tahmin neden herkes takılıyor,yok dememiş kendi düşüncesine göre de yağışları vermiş tahmini
Ben hoş olmayan birşey göremedim Odesay in yazısında