Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aha bazar yeri olmuş ya buralar
:koşma: :koşma:
Başkanları pek sevmem,hepsi de aynı gibi geliyor bana.
Lakin kadrosu iyi olan TS ek transferler ile bu senenin şampiyon adayıdır vesselam.
Kadrolarını korumak şartıyla diyelim.
-
-
Kiriminal
-
-
-
Whisper zaten hortumlar ile ilişkilendiriyorlar. Üzerinde durulan konu neden hep aynı tür balık cinsinin yağdığı veya aynı tür kurbağanın yağdığı.
Bence şöyle abim.Bazı balık türleri yüzeye oksijene diyelim yakın avlaniyorlar ve yaşıyorlar. Birde kötü havalarda onların hisleri yanılmaz tüm hayvanlar doğa olaylarını hissediyor .Öyle zor şartlarda yaptıkları hareket buna neden olabilir veya dediğim gibi yüzeye yakın olmaları buna sebep olabilir.
Kurbağalar da aynı şekilde bulundukları alan veya yaşama şartlarındandir.
Buraya bir zamanlar yazmıştım..Annem bir defa şahit olmuş.Babam bir ilçe de kasaba da imamken.
"Her yer sabah kalktık kurbağa doluydu,basacak yer yoktu.Tum at arabaları veya insanlar üzerlerine de basmak zorunda bile kalmışlardı.Bir günde hepsi de kayboldu gittiler"demişti.
Rabb'im rotayı çizmiş hayvanlara her türlü yasama alanlarına ulaşıyorlar.
Benim şahsi düşüncem böyle ama doğru ama yanlış
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Videoya fazla bakamadim atlama zıplama ettim ama ana konusunu nedenini açıklamış mı bilemedim,denk gelmedim atlarken.
Kurbağa, yılan,balık vsvs gibi hayvanların bir yerlere gitmesi, düşmesi, yağması ne derseniz deyin sadece ve sadece büyük tayfun, kasırgalar ile taşınırlar.
-
-
Ömer balikesire birsey yaklasiyo
Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Bilecik vsvs güzel geliyor bakalım
-
-
Bende dün hali sahaya gittim.Kısa sürede kesildim
Ortaokul zamanlarında da atletizme gidiyordum sözde.Sigara bizi mahvetmiş ciger bırakmamış.
Sigara ..O illetten kurtulmaya bak abim.Marifet değil maalesef bende içiyorum ama sizler gencsiniz ve daha kolay bırakma şansınız var.Zaman geçtikce bırakması zor bu zıkkımı.
-
-
-
Hayırlı günlerr, nasılsınız?
Hayırlı günler..İyiyiz ve "yuvarlanmaya devam"derim ben hep .Aynen öyle bir durum ve devam