Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdiden acil şifalar dileriz Saadet
Geçmiş olsun
-
Düşüncelerinizi Belirtebilirsiniz
Elden geldiği kadar hem milli takım düzeyinde, hem kulüpler düzeyinde puanlar almalıyız derim.
Son yıllarda nal toplamaktan başka iş etmiyoruz.Sadece BJK in bir serisi var oda bitti gitti.
-
-
Semih Ö. bir kaç tazminat mesajı paylaştım..2004 senesinden 2018 senesine kadar saçma sapan oyuncu ve hocalara verilen tazminatların bedeli neredeyse (abartalim biraz da)Türkiye bütçesini düze çıkaracak kadar abuk subuk rakamlardı.
Sonra milyar TL borçlarını devlet tekrar üstlenerek yeni bir ödeme rotası çizerek yapilandirdi.
Benim senin paran bunların kıçına adeta don olacak vesselam.
Kamu bankaları bu kredileri üstlendi..Bu önümüzdeki sene sonunda o kamu bankası raporlarında ne yazacak?
He ne yazacak ne yapacak "Görev zararı"yazacak çıkacak işin içinden.
Yahu bana ne kulüplerin har vurup harman savurma ederek yaptığı borçlardan..Bir insanımız kredi almak için takla atar,sen talep bile olmadan gelin size kıyak yapalım de.Vatandasa kıyak yapsakniza.
Daha öncede yazmıştık yine yazalım.
Devlet bankası neden kupa sponsoru oluyor yıllardır?Neden kazanan takıma ödülü devlet bankası veriyor?Kimin parasını kime veriyorsunuz?
Hangi ülke de var devlet bankasının kupa sponsoru olması?
Dandik bir kupa olmasa da olur yav.Zaten kime faydası var ki?Yurt dışı tanıtım için üstlenilen bir sponsorluk olsa baş tacı diyelim ama kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz.Damat bizim kız bizim be kardeşim.
-
-
-
4 Hafta 12.6.2021 Haziran Cumartesi Çankırı, Ilgaz, ILGAZ
En Düşük Sıcaklık 9.8 olur
mustafa28 başarılar
-
Eline emeğine sağlık Sinan
Hayırlı akşamlar herkese..
-
Aleykümselam,Hayırlı günler herkese.
-
Hemen el atalım abim
Denizli'nin yazı da fena oluyor..Bir kaç defa gezmeye geldim ailemle..
Of ki of, o ne öyle,nem,sıcak her yerim 404 gibi yapış yapış oldu.Ha İzmir, ha Denizli,ha Antalya..
Sevmem iscak hava yav..
-
-
-
sen gittigin yere sogugu goturuyon abi. bugun su denizliyede bi ugrayivereydin gecerken
Hemen el atalım abim
-
mustafa abi sende durumlar nasil Whisper
Şükür iyiyim, köye geldim elektrikli sobayı yaktım çayıda demledim 3 kere falan
Hava kutup adeta abim..
Ha tahmin dersen vallah bakmam da anlamam da
Yazarlar sonuçları o zaman bakarım