Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Labaratuvar
-
-
-
-
He ters köşe ederim Kelime bulamazsın UsTaD
:koşma: :koşma:
-
-
-
Bir Fransız takımı Uğurcan için büyük bir teklif yapmaya çalışıyor
Burda da bulunsun,konu karışmış sanırım
-
Hani bende bir icraat yok..Bana gaz verdiniz
Ne olmuş da ne etmişim hala anlamadım
-
İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi uygulanacak.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye ile Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 1 Haziran'da 13 saat süreyle su verilemeyecek.
Çalışma nedeniyle 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye'de su kesintisi uygulanacak.
Sancaktepe ve Üsküdar ilçelerinin Ferah, K. Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Kuleli, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Abdurrahmangazi, Osmangazi, Veysel Karani, Akpınar, Fatih ve Eyüp Sultan mahallelerine de söz konusu saatlerde su verilemeyecek.
İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yeni inşa edilen depolar, 1 Haziran'da devreye alınacak.
-
-
Günaydınlar herkese oturdum camın önüne yağmur yağmasını bekliyorum
Selamun aleyküm hayırlılı sabahlar
Aleyküm selam sinan abi sana da hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı sabahlar
Günaydın, hayırlı günler 🌸
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
Eski bir video ile herkesi piste alalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.