Whisper tarafından yazılan gönderiler

Bir arpa boyu yol alamıyoruz.Egitim her yerde olacak..

Pozisyon da bir şey yok,yattı adam tamam anladık,hakem ve oyuncular da yanına geldi ama kalkmadı.

Hakem gerekeni yaptı sağlık ekibini çağırdı ve anında ayağa kalktı.. Sağlık ekipleriyle beraber saha kenarına geldi..Bir şey yok ve yapılmadı da.. Hakemden izin aldı oyuna girdi..

Eline ne geçti?veya sen ne yaptın sana ne diyelim?

Son anlar olsa anlarım,önde olursun maç kritik anlara gelir eh belki onuda anlarız.Mac başlar başlamaz bu neyin tiyatrosu?

Hayırlı günler herkese.

WSBK YARIŞLARI

Motor sporları seven arkadaşlar varsa takip edebilir.. sporcularımız da yarışlarda.

Bugün Toprak razgatlıoğlu üçüncü bitirdi yarışını.

Diğer yarışmada yarışmacımız kaza yaparak yarış dışı kaldı.

Diger yarışmacımız Can'da 16. başladı 10. Bitirdi

Bugünkü yarışlari TRT 2 spor dan tekrar seyredebilirsiniz.

Saat 23.20

Saat 02.05

Yarın canlı yayınlar da ilk yarış Toprak razgatlıoğlu saat 11.50 canlı Trt2 spor da.

11.50 de ilk yarış

Diğer saatler

13.20 de

14.50 de

16.05 de

Rusya'nın St.Petesburg şehrinde metal çatıya düşen yıldırım heryere alevlerin düşmesine neden oldu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Video link

https://www.google.com/amp/s/m.sabah.…dilar-video/amp

Hindistan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 22 kişi hayatını kaybetti.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bizede anca boleleri gelir.

(bknz.)sabri

mehmet civan:003::003:

Topu Köfteciye attı ya senin adam

Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor (0-0) 16:00

Kadırga TV de izlenebilecek

Kadırga TV kanalı Türksat 3A uydusu üzerinden sadece Karadeniz'den değil tüm Türkiye'den izlenebilmektedir. 12685 V 30000 frekansından yayınlarına devam ediyor

Fenerbahceye ben oyuncu buldum.Frikik de atar..Raket sol ayak

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben kendi fikrimi yazayım.Bjk teklif götürmez.Olacaksa ki bence yüksek olasılık TS olur.Kendi bile TS da sergilediği perfoansa inanmamıştır.. Gittiği yerde de beklentilere cevap veremedi.

Bjk en başta Aboubakar ile köprüleri atacaktır.