Festival
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarışmaya iştirak etmek isteyenler varsa zaman varken eşleştirme edebiliriz.
Buraya varım derseniz dahil ederiz
-
Bonus olsaydi iyiydi
Şimdi rakibimin tahmin yapmasini beklerim 7.3 derse bu sıcaklıktan daha yüksek olacagını düşünüyorsam ben de 7.4 derim. Daha düşük bekliyorsam 7.2 derim.
Senide bekleriz Mehmet cim bir sonraki haftalara
Mehmet yarışmada olan avantajı veya dezavantajı söylüyor sanırım.Bonus olursa işin rengi değişir der bence
-
-
bence artık süperlige yenilikler gelmeli mesela ;
Kendine ait bir sosyal medya hesabı yok, kullanınlan logo 20 yıllık vs.. bu tarz yenilikler gelmesi güzel olur daha modern bir kimliğe bürünür süperlig
önce federasyon bir çağa ayak uydursun abim.
Hala bir net sayfası yok sporcu bilgisi vsvs
Millet başka başka kanallardan ulaşmaya çalışıyor
Çok mu zor bu zamanda bunu yapmak ?
Bak İngiliz federasyonuna
Hangi oyuncu kimdir nedir bilgi yaş baş meslek ceza gol asist vsvs
Bizim federasyon sadece para basıyor hak etmeyenler deli paralar alıyor ve TFF de bol bol "vallah bende çok para sizde alın"diye sağa sola para saçıyor.
Hesap soran yok.
En kısa zamanda eski haline gelmelidir.Ozerk federasyon bu değildir.
Ben yaptım oldu.
De get üle derim..
-
Bir ülkede her şey mi gülünecek durumda olur :bıktım:
Her şey değil ama sözde etkili ve yetkili kurumların bazıları sadece ve sadece koltuk işgali ederler .
Ülkeye faydası olacak bir çivi bile cakmazlar,çakmadılar ama birbirine çivili olan yerlerin çivilerini de sökmek için herşeyi yapıyorlar.
Kendine zoraki üye yaptığı kişilerin bile "sen kimsin,necisin?"gibi soruşturmalarıyla da komik durumlara düşüyorlar.
-
-
-
GÜLÜYORUM
Türk Tabipleri Birliği'nden çağrı: Okullar bir an önce açılmalı
TTB, Covid-19 önlemleri kapsamında okulların yüz yüze eğitime kapatılmasına ilişkin düzenlediği basın açıklamasında "Önlemler alınsın, okullar açılsın" ifadelerine yer verdi.
TTB Genel Sekteri Prof. Dr. Vedat Bulut, şunları kaydetti: Pandemiyle mücadele ettiğimiz dönemde en çok zarar görenler öğrencilerimiz. Ve eğitim sistemimiz oldu. Bununla ilgili TTB uzun soluklu bir çalışma yapıyor. Eğitim dünyasında pandemide neler yapılmalı anlatıyor. Bilim dünyası yeni bir saldırı altındadır. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bilimsel açıklamaları nedeniyle birtakım basın organları ve troller tarafından saldırıya uğramış durumda, bilimin ışığını karatmak hiçbir gücün elinde olmayacaktır. Bilimsel dünyada karşıt görüşler olabilir, ancak bunlar bilimsellikle tartışılır. Asla saldırılarla bilim insanlarını susturamayacaklar
-
Divan ile devam
-
-
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
-
Liyakat
-
-