Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Denizli düşmüş gülenler var vsvs deniyor ama o görseller ne şartlarda çekilmiş, önce,sonra veya bir hal hatır sorma da..
Maç bitiminde böyle nese dolu olanları ben görmedim ..
Yapmışlar ..
Düzeltelim hoş görüntüler olmamış.Taraftar ve Denizlispor a gönül verenlere bir yara olmuş adeta .
-
-
Tiyatro
-
-
Denizli düşmüş gülenler var vsvs deniyor ama o görseller ne şartlarda çekilmiş, önce,sonra veya bir hal hatır sorma da..
Maç bitiminde böyle nese dolu olanları ben görmedim ..
-
Afiyet olsun, Allah kabul etsin HS ailesi
-
yav alttaki fotoyu silemiyom uyuz oldum
Ben hallettim
Tam boyut dememissin o öyle çıkar mesajı atınca..
Resim Yukle diyr tekrardan girip hangi resmin altta ufak kalıyorsa onu ya tam boyutlu edeceksin kullanacaksın mesajda yada oradan sileceksin ki kayboldun.Normal mesaj düzenle dediğinde o resim görünmez zaten. Yükle yani ek dosyalardan girip kullandıklarını gözden geçir.
Amma uzattık açıklama edelim derken
-
-
-
Denizlispor, Süper Lig’e veda eden ilk takım oldu.
Ekleyelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
yardımcı hakem hakemi yanıltmış top ayaktan çıkarken ofsayt var demiş lakin o zamanda yok ve bu yardımcı hakemin 1.lig tecrübesi bile yok
Önemli ve kritik haftalarda böyle görüntüler olmamalı.
Bence skandal başka açıklaması yok.
Federasyondan ben ses bekliyorum veya rakip takımlardan itirazlar .
Olumlu veya olumsuz spor camiasına açıklama yapılmalı veya varsa bir kural hatası maç tekrarlanmalı.O maçta iki pozisyon var bence ikisi de gol ve verilmemiş.
Hele ki gündemi meşgul eden bu ilk pozisyon maçta beraberlik golü oluyor ve herşeyi değiştirebilir.
-
Unutulmaz görüntü diye TV de gözüme çarptı.Hatirlamiyorum bu görüntüyü ama paylaşalım.
Bu görüntüde FB kazanmış ve Galatasaraylı oyuncularla birlikte madalyaları ile poz vermişler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese.
Semih Ö. korktum başka bilmem yan mı,düz mü