Maç Sonucu
Anadolu Efes : 91 - 68 : Real Madrid
Seride durum 2-0 Anadolu Efes lehine. 1 galibiyet daha alırsa Final Four’a kalıyor Anadolu Efes.
Kupa yakışır bu takıma. ??
Yakışır vallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaç Sonucu
Anadolu Efes : 91 - 68 : Real Madrid
Seride durum 2-0 Anadolu Efes lehine. 1 galibiyet daha alırsa Final Four’a kalıyor Anadolu Efes.
Kupa yakışır bu takıma. ??
Yakışır vallah
Hayırlı akşamlar herkese TRT2 beynin sırları Mutlaka seyredin
Taha bildiğimiz gibi
Milli güreşçimiz Taha Akgül, 125 kiloda Rus rakibi Sergei Kozyrev'i 9-2 yenerek bir kez daha (8.kez)Avrupa şampiyonu oldu.
95-76 kaybetmiş FB Beko
Beraberlik yakala son periyotta dökül..
Bizler iyiyiz sizlerde iyiyseniz işlerimiz denktir Saadet
Herkese hayırlı akşamlar.
Henry Ford güzel dersin abim de, her branş yada her konuya sorumlu sizde takdir edersiniz ki olmaz..Lakin konu sizin diyelim paylaşın atın vurun
Konular bu forumda sizlerin,bizlerin.Sorumluluk olmadan da devam ederiz böyle sıkıntı yok.
Ben o kadar para versem kimseye kullandırmazdım
Whisper abi emoji attında insan bişey yazar yaw
Hepiniz benim için değerlisiniz.Selam alırım veririm.Hosgeldin de derim hal hatır da sorarım.
Hastalik idi sanırım bir yerlere gidiyorum dedin ayrıldın bir kaç zaman zarfında da döndün.Hoşgeldin dedim veya dedik kimler demiştir cetene tutmadım da.Kaza bela yazdın onlarda da cevaplar yazdık veya yazdım.İyi dilek mesajları da atıldı Sen burada mutluysan gerisini boş ver, sen ne dedin veya bu ne demiş takılma.
Bu mesajı da yazıyorum çünkü herkese yazıyorum bu kendim veya burda olanları aklamak için değil.Huyum böyledir yazarım, genelde cevapsız bir soru kalmasın diye dikkat ederim .
HS ailedir ve farklıdır.Sende bunun farkındasın sanırım ki burdasın ve aramizdasin.
İstediklerini almışlardır artık uefadan. Herşey bir tiyatroydu ☺️
Aynen
hocam açıklama gelebilir milan ve juve den bence
Juventus işte son açıklaması bu az önce attığım mesaj.
Yani işler Arap saçına döndü bizim süper lig yattı diyor bir nevi