İğ
Anlamı ne ? İğ ip haline getirmek,ipin uzatılması yani koyun keçi yunlerinin birbirine tutturulması (igirmek)
Bende eski kafa bilgisi bu kadar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİğ
Anlamı ne ? İğ ip haline getirmek,ipin uzatılması yani koyun keçi yunlerinin birbirine tutturulması (igirmek)
Bende eski kafa bilgisi bu kadar
Milan ile Atletico Madrid de şimdi ayrıldığına göre artık sıra Barcelona ve Real de
Juventus den açıklama
İtalyan ekibi: Avrupa Süper lig'i organizasyonunun planlandığı gibi gerçeklestirilemeyecegini açıkladı.
Fire vermeye devam
Euroligte takımlarımız var ve Anadolu Efes ilk maçını farklı kazandı.
Anadolu Efes ve Fenerbahçe ye playoff maçlarında başarılar.
İlk maç Efes'in.İkinci maç yine bizim evimizde .
Bugün saat 20.00 de Fenerbahçe ilk maçına çıkıyor.
Henry Ford tamamdır konumuz.
Bir çınar Almanya’da düştü Schalke 04 küme düştü
Yazık oldu be kim bilir kaç senedir oradaydılar zamanında Avrupa zamanında Şampiyonlar ligine gitmişlerdi
Hami Mandıralı da gitmişti.
Şöyle söyleyeyim 3 kulüp daha geldikten sonra o parayı alacaklardı zaten başlamadan o parayı onlara anlaştıkları firmalar vermezdi.
Parayı ABD den bir banka finans edecekti.Bence bu hareketle havuzdan kendilerine düşen payı yükselttiler.Bunu bir zamanlar Fener yapmıştı ve havuzdan büyükler diğer kulüplerden fazla almışlardı
Bu harekette yine aynı şekilde sonuçlandı.
Ona buna sallama yuvarlama para vermeyi biliyorlar.Bizde "vay be amma para var adamlarda"diyoruz.Meger öyle değilmiş.X futbolcu için ödeneceğini söylenen paralarda hayal bile edilmiyordu.
Yine hayal demekki..Neden?
Bu sözde güçlü ve büyük kulüplerin öyle borçları varki yeni duyulan öyle borçları varki akıl işi değil o meblalar.
Al al al al demesi kolay ama o paralar yok,nerde öyle bir rakam ?
Batırmışlar da çıkmak için Ali Cengiz oyunu ediyorlar ama yinede borç batagindalar.
Şu an futbol sever olarak keyiften dört köşeyim
Yanlız şunu da soralım.
Geri adım mı attılar yoksa alacakları miktarı UEFA ile uzlaşıp aldılar mı?
Bence cukkayı aldılar yada alacaklarına dair teminat aldılar.Amaclari fazla kazanmaktı zaten,kısa süreli bir hareketle bunu başardılar.
Selamun aleyküm hayırlı geceler dostlar
Aleykumselam hayırlı geceler
Vırga ne ?
Yalancı hava diyelim
Tamam abi. Ben de özlemişim valla ?
Hoşgeldin Harun
yalnız ciddi ciddi soruyorum futbol habercisi unvanı alma şansım var mı merak ediyorum
Benim yazdığım cevap havada mı kalıyor ?Sen yaz çiz dedim ya spor veya futbol konusuna ,varsa olabilecek bir şey bakılır dedim Mustafa.
Herkese gelir, yemekten sonra bir ağırlık çöker ama yatmadan da kısa zamanda atlatılır.
Hayırlı akşamlar herkese.
Altın madalya geldi.
57 kiloda Rus rakibini 6-5 yenen Süleyman Atlı altın madalya kazandı.
Babam Ankara'ya gitti. Geldi. Çok çok başarılı bir operasyon atlattı Allah'a şükür. Dua eden, iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun ????
Gelmiş geçmiş olsun abim.
Trt2 spor
Canlı Avrupa güreş şampiyonası var
Anlık altın için biz çıkıyoruz Süleyman atlı
Tuttu Tutmadı var o da oynanabilir aslında onun içinde konu açılabilir
Kelime oyununda az örnek edin oyun edin bakarız neymiş tutarsa bizde bakarız
Kelime oyununun bir esprisi varmı sizce?
Neyse yazın çizin bakalım.O dediğini de orada bir uygulayın görelim abiler.