Evet dedim var yani inanırım böyle şeylere.
Hayatın içinden bir şey yok demek olmaz.Lakin her şeyde var demek değildir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet dedim var yani inanırım böyle şeylere.
Hayatın içinden bir şey yok demek olmaz.Lakin her şeyde var demek değildir.
mustafa28 puanını attım
Biraz sürer ve seyretme imkanı olan baksın.
Trtspor da Spor manşet..Cem baba döktürüyor yine .
Yeni kurulan lig için neler der neler
Buraya da not edelim Semih Ö. bulunsun.Eline sağlık abım.
Güney Afrika'da dün Masa Dağı'nda çıkan yangının Cape Town Üniversitesi kampüsüne ulaşmasının ardından 4 bin öğrenci tahliye edildi.
Ulusal basında yer alan haberlere göre, Masa Dağı yamaçlarında çıkan ve Cape Town Üniversitesi binalarına zarar veren yangın şehir itfaiyesinin yoğun müdahalelerine rağmen kontrol altına alınamadı.İlk olarak Rodes Anıtı'ndaki bir kafeye zarar veren yangın daha sonra üniversitenin çok sayıda sembol binasını kullanılamaz hala getirdi.
Üniversitenin tüm faaliyetleri askıya alınarak 4 bin öğrenci tahliye edildi.
Yangına müdahale sırasında bazı itfaiyecilerin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.
Ah be facebook hesabım çalınmasaydı zamanında şimdi birazcık HS puanı kazandırdım
Bir hesap daha açabilirsin eğer gerek varsa Facebook ta.Birde çalınan hesapları geri alma şansı var sağa sola sorup araştırman gerek.
Kullanacağım lazım dersen uğraş yoksa oy vermek için bir hesap açmana gerek yok Arda.
Bu arada HS puanı geldi mi gelmedi mi bize oy verdim çünkü nasıl belli olacak bir de oy verip vermediğim
Kimseye puan verilmedi.
Zonguldakli67 takip eder ama oda şu aralar rahatsız .
Herkes oy verenleri görebiliyor bakması kolay.Puan konusunu bilmiyorum öğreniriz bakarız çaresine .
Hayırlı sabahlar herkese .
Pil patlaması sonucu değil kaza ama içinde olanların o yanan bataryaların söndürülememesi yüzünden belki de sağ çıkarılma ihtimallerini bitiriyor demekki.
Ben otomatik sürücü işine karşıyım otomobil de.
Kazaya sebep olanlar hayatlarını kaybettiler,tarihe de geçtiler.
Sürücü koltuğunda sürücü olmayan bir araçta canlarını vererek ilk oldular.
Fikirlerinizi bekliyoruz..
ABD'de otomatik pilot modunda olduğu belirtilen Tesla otomobilin kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, sürücüsüz otomobillerdeki güvenlik riskini yeniden gündeme getirdi.
Olay ABD'nin Texas eyaletinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, sürücü koltuğunda kimsenin bulunmadığı, ön yolcu koltuğu ile arka koltukta birer kişinin seyahat ettiği otopilot modundaki Tesla otomobil, virajı alamayarak bir ağaca çarptı, alev aldı.
2 kişinin öldüğü kazada, aracın pillerinin yanmaya devam etmesi sonucu alevler 4 saat boyunca söndürülemedi.
Otomatik pilotta güvenlik riski
Kaza, yarı otomatik sürüş sistemini güncellenmiş "tam otomatik" haliyle daha fazla kullanıcıya pazarlamaya hazırlanan Tesla için güvenlik endişelerini beraberinde getirdi.
ABD otomobil güvenlik ajansı, Tesla araçlarla yapılan ve en az 3'ü yakın zamanda gerçekleşen 27 kaza için mart ayında soruşturma başlattığını duyurmuştu.
Tesla CEO'su Elon Musk, ocak ayında yaptığı açıklamada, yeni otopilot yazılımdan büyük kar beklentisi olduğunu söylemişti.
Kendi kendine sürüş (self-driving) teknolojisinin ticari başarıya ulaşması için güvenlik endişelerini minimum seviyeye getirmesi gerektiği ifade ediliyor.
ee ben verdim de üye akışını nasıl sağlayacak arkadaş
Zamanla birşeyler olur .
Aktiflik ise biz varız işte bahar ve yaz ayları sakin geçer böyle
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.4 YIL ÖNCE ZONGULDAK KARDEŞLER KÖYÜ MUAZZAM KAR YAĞIŞI
İn gibi hiç bir taraf gözükmüyo der
Gerçekten de süper yağmış Semih
Yüksek 19
Düşük. 8
Katılan arkadaşlara başarılar.
Korkutan gelişme! Dünyanın en büyük buzulu A68 eriyerek yok oldu
(parçalara ayrıldı ve dev buz kütlesi uyduyla takip edilemeyecek kadar küçüldü)
Bilim adamları Erime nedeniyle deniz kıyısındaki yerleşim birimlerinin tehlike altında olduğu belirttiler.
Antarktika’da 2017 yılında kopan ve ayrıldığında yaklaşık 6.000 km2’lik bir alanı kaplayan A68 adlı buzulun yok olduğu açıklandı.
ABD Ulusal Buz Merkezi’nin yaptığı açıklamaya göre, dünyanın en büyük buzulu olan A68 buzulunun parçalanarak eridiği ve artık uydu aracılığıyla izlenmeyecek hale geldiği belirtildi.
BİR YIL BOYUNCA HİÇ HAREKET ETMEDİ
A68, Antarktika Yarımadası’nın kenarındaki Larson C Buz Sahanlığı’ndan doğdu ve bir yıl boyunca neredeyse hiç hareket etmedi. Ancak daha sonra kuvvetli akıntılar ve rüzgarlar sebebiyle kuzeye doğru sürüklenmeye başladı.
3 YILDA BİN 800 KİLOMETREKARE ERİDİ
Öte yandan geçtiğimiz yıl İngiltere Savunma Bakanlığına ait bir nakliye uçağının çektiği görüntülerde, dünyanın en büyük buz dağının son 3 yılda 1800 kilometrekare eridiği görülmüştü.
Bir A400 nakliye uçağı, A68a adlı dünyanın en büyük buz dağının giderek artan düzensiz hareketlerini gözlemlemek için bölgede alçak uçuş yapmıştı.
Söz konusu nakliye uçağı buz dağındaki çok sayıda çatlağı ve su altında uzanan tünelleri görüntülemişti. A68 adlı buz dağı, 2017de Antartika’daki buz tabakasından koptuğunda ölçüsü 6 bin kilometrekareyken, son görüntülerde bu rakamın 4200 kilometrekareye düştüğü kaydedilmişti.
Hayırlı günler herkese.
Işıl işlem görmüş fırınlanmış diyelim bir nevi,sucuk zarar etmez .Kasap direk kıyma olarak sucuğu basmissa o sıkıntı edebilir ama devamlı yenirse sıkıntı eder.Bir iki defa çiğ sucuk yemekle bir şey olmaz.
Mide bulantısı da çiğ olması yada fazla yenmesinden dolayı olabilir.
19 Nisan 2021 Avrupa Süper Ligi resmen kuruldu
Ortalık karışık ne düşünüyosunuz men edileceklerniş turnuvalardan vs.
İşler Arap saçına dönecek gibi.UEFA rest çekerek bizlerin ekmeğine yağ sürebilir belki de.Zaten havuzdan nemalanan kalbur üstü takımlar hala para peşindeler.
Bakalım neler olacak.
Milli takımın elemanları da yasaklı olacak deniyor (Avrupa da oynayan bir kaç oyuncumuz)