Biraz çetrefilli @Yusuf ,yine de az çok anladım sayılır, güzel ..
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlk yarı 1-1 sonuçlandı.Bakalim neler olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :alkıs:
Mübarek günde güzel görüntüler.Her zaman olsun
Herkese hayırlı iftarlar Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin
Amin inşallah
amin
Amin inşallah
-
bana
puan verebilir misiniz birazcık ?
Paylaşımlar ve beğeniler ile az çok puan kazanıyorsun Yusuf.
Adaletli olacak dersen verelim.Lakin aktif olan her arkadaşa da vermek lazım,sence nasıl olur?
-
Buraya da yapıştır bulunsun takip edelim, sohbette kaynamasın . Eline sağlık.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Bence rafa tam kalkmaz yeni format geliştirilir çünkü yaz ayında kar yok kimse yok bir kışa girelim çevrimiçi sayısı artar
Bence yaz ayına ayrı format koş ayına ayrı format yapılsın koş ayında katılım fazla olur
Hayırlısı olsun Mustafa.Bakar arkadaşlar ne olacak,ne olmayacak.
-
Rüzgarla birlikte anlık Afyon merkez de yağış başladı.Serinlik de geldi yağmurla.
Hayırlı geceler, hayırlı sahurlar herkese.
-
Sonra ki yarışmaya bende mi katılmasam en azından yarışma iptal olur bu ne ya puan yok puan
Olabilir puansiz geçişler.Lakin katılım az böyle giderse rafa kalkar yarışmamız.
-
normalde 9 buçuk gibi uykum gelirdi bu saat olmuş hala uykum gelmedi hayret
Demekki Otomatik algı değişiyor yavaş yavaş .Erken uykum geliyor diye şikayet ederdin daha öönce.Yine ilaçlarını aldığın halde uykun gelmiyorsa direncin artıyor .
-
Bu arada şu kulak çınlamam benim dostum oldu bende onun dostu oldum
:alkıs:
-
-
bu sitede neden bi tek ben aktifim
Biri yazsın diye bekliyorum
Böyle zamanlarda normal Yusuf.Ramazan ayı malum birde hava olayları pek dikkat çekici değil.Yaza geliyoruz şimdiden sonra yazan 3-5 kişi olur .Daha öncede böyleydi yine aynen devam edecek gibi.
-
rodallegada çok güzel gol attı bugün 38 metreden akıl dolu vuruş
İki attı takımını öne de geçirdi lakin 3-2 maçı kaybettiler.Attikları ise yaramadı.