Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
06-114
-
Hakkari-Yüksekova
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yagmamis bilerek kamyonla dökmüşler Mehmet
Maşallah maşallah
-
-
Selamun Aleykum Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar
Aleyküm
Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu Ve Magfiratuhu Ebeden Ve Daimen
Hayırlı sabahlar abi
Aleykumselam, hayırlı günler, hayırlı Cumalar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Adeta kaynayan kazan oldu Dünya.Bir günde meydana gelen depremler şiddetli.
Bunun devamında da Tsunami riski
"Batı Meksika, Şili, Yeni Zelanda, Batı Peru, Hawaii'de tsunami sirenleri çalıyor.
Halktan yüksek bölgelere çıkılması isteniyor"denilmişti akşam.
-
Gfs gece güncellemesi burada sona ermiştir takip eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Eline emeğine sağlık Zonguldakli67
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
-
ilk yarı
İkinci yarı
192-336 arası
-
-
Hayırlı geceler herkese
-
Eline emeğine sağlık Çağrı Erdal
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler
-
buraya derdimi anlatınca iyi geliyor yahu her uyuyuşumda ruya görmekten biktim birde hepsi saçma sapan ruya ha gündelik hayatımda yaptığım şeylerin benzerini ruyalarimda görüyorum her gün görüyorum ruya her gün artık gına geldi yanii biktim her gün ruya görmekten
Sen yine de yaz ve denilen gibi bir doktora da görün.
Rüyalar kafa meşguliyetidir.Gunduz ne üzerinde yoğunluk varsa görülen rüyalar da genelde onlara aittir.
Fazla kafaya takmadan devam Yusuf
-
-
-